Se fac angajări! O nouă televiziune în România

Se fac angajări! O nouă televiziune în România
Apare o nouă televiziune în România. Angajările se fac de astăzi. Postul TV va înceape difuzarea până la sfârșitul anului.

O nouă televiziune în România. Grupul Euronews deschide astăzi procesul de recrutare pentru Redactorul-șef care va conduce redacția noii televiziuni.

Se fac angajări! O nouă televiziune în România

Veste bună pentru cei care nu au un loc de muncă. Grupul Euronews deschide astăzi procesul de recrutare pentru Redactorul-șef care va conduce redacția noii televiziuni.

Euronews România este o filială a Euronews care va produce si difuza știri locale, regionale, naționale și internaționale prin platforme TV și digitale. Canalul este preconizat să înceapă difuzarea până la sfârșitul anului.

Redactorul-șef va fi recrutat de către Euronews și va fi angajat al Euronews. Canalul european caută pentru această poziție „un jurnalist de primă clasă, experimentat și respectat”.

Ulterior, acesta va recruta toți redactorii, în coordonare cu partenerul român. SE vor urmări ca jurnaliștii să susțină valorile editoriale ale Euronews: independență și imparțialitate, standarde de etică și integritate și linia editorială „All Views” a canalului.

În ceea ce privește numărul angajaților, estimativ peste 100 de angajați vor fi recrutați pentru a lucra la Euronews România.

Ce reguli are noua televiziune

Peste 100 de angajați vor fi recrutați pentru a lucra la Euronews România

Pentru a se încadra în regulile noii televiziuni, redactorul-șef trebuie să bifeze mai multe calități:

  • va inspira și conduce întreaga echipă editorială a Euronews România pe platformele de televiziune și digitale, pentru a crea știri naționale și internaționale competitive, pe baza filozofiei editoriale „All Views” care defineşte Euronews.
  • va fi responsabil pentru producția de ansamblu a Euronews România, asigurând cele mai înalte standarde editoriale și de producție ale Euronews, printr-o coordonare solidă a varietăţii de ştiri naționale, regionale și globale.
  • va asigura respectarea valorilor editoriale fundamentale ale Euronews precum obiectivitatea, echilibrul, acuratețea, corectitudinea, transparența și responsabilitatea, precum și strategiile editoriale, regulile și standardele etice ale Euronews.

Unde te poți înscrie pentru noua televiziune

Aplicațiile sunt deschise începând de astăzi pe site-ul Euronews și se vor închide pe 7 februarie 2021, la ora 23.59 CET.

Pe data de 6 ianuarie 2020, Euronews a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Universitatea Politehnica din București (UPB) pentru a lansa Euronews România, un nou canal de știri independent destinat publicului român.

În ultimii doi ani, Euronews a lansat deja alte trei proiecte afiliate. Euronews România este primul proiect afiliat lansat în Uniunea Europeană.

Euronews este un canal de știri internațional de vârf și unul dintre cele mai cunoscute și de încredere mărci de știri care operează în Europa.

La nivel mondial, Euronews este difuzat în 160 de țări și ajunge în aproape 400 de milioane de locuințe.

În fiecare lună, Euronews ajunge la aproape 150 de milioane de oameni, atât prin platformele TV, cât și prin cele digitale, conform Global Web Index (T1, 2020).


Dan Negru prevede o televiziune în care sunt adunate toate vedetele. Poate să o finanțeze?

Primul Revelion la Televiziunea Română s-a văzut doar în București

Recomandarile noastre