Dacă zânele există, atunci, cu siguranță, ele prepară și mănâncă această pâine vegană de turtă dulce cu glazură. Nu este deloc complicat de preparat și nu aveți nevoie de baghetă magică. Iată ce aveți de făcut.
Mod de preparare și ingrediente
Porniți cuptorul și ungeți o tavă de pâine, apoi lăsați-o deoparte. Adăugați următoarele ingrediente într-un bol de amestecare: 1/4 cană lapte vegetal, 3/4 cană zahar de cocos, 1/2 cană piure de dovleac, 1/3 cană unt de migdale prăjit și sărat, 1 lingură ulei de măsline, 3 linguri de melasă de curmale, un strop de extract de vanilie. Toate acestea se amestecă bine pentru a se combina.
Într-un bol separat se adaugă: 1 cană de făină de ovăz, 1 cană și 1/2 de făina de migdale, praf de copt, un praf de sare de mare, scorțișoară, nucșoară, ghimbir. Amestecați ingredientele uscate până se omogenizează bine, apoi adăugați deasupra amestecul umed și amestecați până se formează un aluat gros și neted.
Transferați aluatul în tava pregătită anterior și coaceți timp de 45 – 50 de minute. Se lasa să se răcească complet înainte de a glazura.
Pantru glazura de cremă de unt vegană aveți nevoie de 1 cană de unt vegan moale (lăsați recipientul cu unt să stea pe plită în timp ce prăjitura se gătește), 2 căni de zahăr pudră, 2 linguri lapte de ovăz, un praf de vanilie. Glazura se face bătând toate ingredientele cu un mixer la viteză maximă. Nu ezitați să puneți glazura deasupra odată ce pâinea este coptă și răcită. Apoi totul se pune la frigider pentru ca glazura să se întărească.
Sursa: Instagram / Healtfulradiance
View this post on Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook