O să moară Bianca Drăgușanu de invidie. Fostul ei se întoarce la TV. Prezintă „Bravo, ai stil!”

O să moară Bianca Drăgușanu de invidie. Fostul ei se întoarce la TV. Prezintă „Bravo, ai stil!”
Căsătoria dintre Bianca Drăgușanu și primul ei soț, Victor Slav, nu a fost una dintre cele mai ușoare. Cei doi s-au certat și s-au împăcat. În final, s-au ales cu o minune de fetiță, chiar dacă nu le-a fost menit să trăiască prea mult timp împreună.

O să moară Bianca Drăgușanu de invidie, fostul ei se întoarce la TV, aceasta e știrea momentului. Victor Slav vine la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Începând de astăzi, 14 octombrie, pentru câteva ediții, Victor Slav va prezența emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Schimbarea vine pe fondul faptului că Ilinca Vandici nu va putea fi prezentă în platoul celebrului show din cauza unor probleme de sănătate. Acestea o vor ține, pentru scurt timp, departe de atmosfera incendiară de la filmări, dar cu atenția  îndreptată ca și până acum spre evoluția concurentelor.

O să moară Bianca Drăgușanu de invidie

Victor Slav a primit cu bucurie propunerea de a fi iar în fața reflectoarelor de la „Bravo, ai stil! Celebrieties”, acesta a mai făcut parte, în trecut, din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete din „Brigada sexy”, alături de Alex Velea și Bogdan Vladau.

Înainte de a pași din nou în platoul emisiunii, acesta a declarat că are mari emoții și că speră să se ridice la nivelul așteptărilor Ilincăi Vandici.

„Am mai făcut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui să fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru elegantă, profesionalism, pentru modul relexat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”, a spus Victor Slav.

Chiar dacă nu este așa vizibil precum fosta sa, Victor Slav e un personaj căutat, inclusiv pentru a promova diverse produse. În timp ce se anunța intrarea lui în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrieties”, acesta promova un cunoscut brand de parfumuri. De altfel, acesta e foarte discret, inclusiv în ceea ce privește noua iubire pe care o trăiește.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri