O vedetă a recunoscut că poartă fake-uri. Spune că nu îi este rușine

O vedetă a recunoscut că poartă fake-uri. Spune că nu îi este rușine
O vedetă din România a recunoscut că poartă fake-uri. Artista a spus într-o emisiune televizată că nu îi este rușine cu acest lucru.

O vedetă autohtonă a recunoscut că poartă încălțăminte fake. Artista spune că își permite și originalele, însă că nu se îndură să dea mulți bani pe ele. Astfel, aceasta preferă să achiziționeze variantele contrafăcute ale celebrelor brand-uri. 

Vedeta a recunoscut că poartă fake-uri

Într-o emisiune de la Antena Stars, cântăreața de muzică populară Georgiana Lobonț a primit echipa de filmare în garderoba personală.  Artista deține o colecție impresionantă de haine și încălțăminte, însă recunoaște ca foarte multe dintre ele sunt replici.

„De ce să-mi fie rușine? Că nu dau mii de euro pe niște haine pe care pot sa dau sute sau chiar până într-o mie de lei?”, a mărturisit cântăreața. 

Replici ale unor haine celebre, pentru câteva sute de euro

Georgiana a continuat prin a face o prezentare a perechilor de adidași din garderoba sa. La prima vedere păreau a fi achiziționați de la brand-uri de lux, însă aceasta recunoaște că nu e așa. „Acestea de pe masă nu sunt originale, sunt replici. Sunt produse care sunt lucrate foarte frumos. Decât să dau câteva mii de euro pe o astfel de pereche, mai bine dau câteva sute. Aceasta a fost undeva la 400 și un pic de euro”, spune artista, arătând o pereche de ghete albe de brand. 

„Banii pe care i-aș fi dat pe cele originale îi cheltui pe alte produse”, mai spune Lobonț, care este de părere că hainele de brand de lux nu sunt o investiție bună, căci se plictisește repede de ele și apoi nu mai are unde să le vândă.

„Nu am numai replici, am și lucruri originale. Cei care s-au născut milionari își permit lucruri de mii de euro”, încheie Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț, cunoscută și sub denumirea de ”Jupâneasa Ardealului” este o cântăreață de muzică populară românească din zona Ardeal, dar și vlogger.

A debutat în muzica populară la 4 ani, la concursul Tip Top Mini Top. Până în prezent a lansat 5 albume diverse, ( muzică populară, colinde, muzică de petrecere).

I-a fost rău după gratii, dar a fost spre bine. De ce spune Bodi asta

Recomandarile noastre