Ce sume cheltuie Kylie Jenner, „de plictiseală”. Vedeta a fost criticată dur de fani

Ce sume cheltuie Kylie Jenner, „de plictiseală”. Vedeta a fost criticată dur de fani
Kylie Jenner nu are intenția de a părea extravagantă cu cheltuielile ei, în ciuda faptului că a fost criticată de fani pentru postările din vacanțele luxoase, din timpul pandemiei de coronavirus.

Kylie Jenner a petrecut ultimul an în conacul ei de lux din California, având unele escapade ocazionale. Una dintre excursii a fost în insulele Turks și Caicos, de ziua de naștere a lui Kim. Se pare că vedeta din Keeping Up With The Kardashians s-a „plictisit” și crede că merită un tratament special. Ea plănuiește să cheltuie milioane de dolari pentru că a avut un an greu.

„Vrea să meargă într-un loc cu multă căldură pentru a-și etala fabulosul stil de viață și cumpărăturile scumpe … Kylie nu simte că face ceva greșit”, a spus o sursă apropiată vedetei.

Când se plictisește, Kylie Jenner cheltuie milioane de dolari

Cel mai recent exemplu al stilului ei de viață extravagant a venit atunci când Kylie a petrecut sărbătorile de iarnă și Anul Nou într-un conac din Aspen. Locația a costat-o 450.000 de dolari pe lună. Acesta avea propriul cinema și propria sală de bowling. S-a închis acolo cu fiica ei Stormi, în vârstă de doi ani. De asemea, li s-a alăturat și tatăl lui Stormi, Travis Scott. Au petrecut de Anul nou cu Kendall Jenner și bineînțeles, cu mama ei Kris Jenner.

„A pus deoparte milioane pentru îmbunătățiri la domiciliu, avioane private, bijuterii, vacanțe de lux de care nu are nevoie și alte lucruri pentru a se răsfăța pe ea și pe Stormi. Ea se justifică spunând că a avut un an dur cu toate regulile și reglementările pandemiei și simte că merită să se răsfețe pe ea și pe cei dragi”, „Cred că COVID-19 nu se aplică celor bogați!”, „Trebuie să fii <un drăguț> să călătorești în timpul unei pandemii huh”,  spun criticii despre Kylie Jenner.

Kylie Jenner, cea mai bine  plătită celebritate din 2020

Kylie Jenner a fost desemnată cea mai bine plătită celebritate din 2020 de către Forbes. Vedeta în vârstă de 23 de ani a încasat o sumă de 540 milioane de dolari (403 milioane de lire sterline) înainte de impozitare în acest an.

Câștigurile lui Kylie au fost urmate de cele ale lui Kanye West. Rapper-ul a câștigat 170 de milioane dolari (126,3 milioane lire sterline). Roger Federer a încasat 106 milioane dolari (787,5 milioane lire sterline). Pe listă mai este menționat și Cristiano Ronaldo, care a câștigat 105 milioane de dolari (780 milioane lire sterline), precum și Lionel Messi cu 104 milioane de dolari (772,6 milioane lire steline) .

J.K. Rowling, mai bogată decât regina. Câți bani a produs Harry Potter

Recomandarile noastre