O vedetă dă vestea cea mare de Crăciun: Vine încă un bebe!

O vedetă dă vestea cea mare de Crăciun: Vine încă un bebe!
De mai mult timp, blonda spunea că ar mai vrea un copil. Iată că, la Zi Mare dă vestea că dorința i s-a împlinit.

După cum se știe în lumea mondenă, Laura Cosoi a vorbit tot timpul, chiar și înainte să se mărite, cât de mult își dorește copii. Acum, ea și soțul ei Cosmin sunt fericiți că, peste câteva luni vor fi pentru a treia oară părinți. Și, chiar dacă sperau ca după două fetițe să vină și un băiat, sunt fericiți să fie părinții a trei frumuseți cu codițe blonde.

Actrița Laura Cosoi, care în ultimii ani și-a dedicat timpul creșterii copiilor, povestea într-un interviu televizat, că are de gând să le ofere fetițelor sale o surioară sau un frățior. Spunea că visul ei este să aibă o familie numeroasă.

„La un moment dat, îi ziceam lui Cosmin: «Măi, dar noi ne mai dorim un copil în tot haosul ăsta?». Noi simțim că ar mai intra un pui mic, știi? Pentru că au plecat fetele, la grădiniță, la creșă… E casa goală”.

Iată că anul 2022 le va umple casa!

Mesajul Laurei Cosoi pentru toți fanii, în ziua de Crăciun

Vedeta a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care a dorit să împărtășească cu toată lumea bucuria că familia ei se va mări cu încă o fetiță.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere!

În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.

Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…!

Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc!

Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!”, a scris Laura Cosoi, pe contul ei de Facebook.