O vedetă de la Chefi la cuțite e în doliu și suferă. Lovitura e mare

O vedetă de la Chefi la cuțite e în doliu și suferă. Lovitura e mare
Of! Câte victime face virusul ăsta turbat care nu vrea să dispară. O vedetă este de la Chefi la cuțite este în lacrimi după ce și-a pierdut o persoană dragă din pricina COVID-19. ”Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus.”

Mor oamenii pe capete, dar tot mai sunt români care nu cred în virus, nici în vaccinare. O vedetă de la Chefi la cuțite își plânge o persoană dragă care nu credea în serul salvator.

O vedetă de la Chefi la cuțite e în doliu și suferă. Lovitura e mare

Speak este în doliu. Cântărețul a anunțat în urmă cu 2 ore că ultimul său bunic a murit. Bărbatul era infectat cu noul coronavirus, iar starea lui de sănătatea a devenit din ce în ce mai gravă. Bunicul artistului nu credea în existența virusului și a refuzat să se vaccineze sau să apeleze la ajutorul medicilor.

Speak a postat o fotografie cu bunicul său pe pagina lui de Instagram, alături de o postare emoționantă.

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru că așa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu a acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început.  Pentru ca nu credea în virus”, a spus Speak, pe pagina lui de Instagram.

Speak este în doliu. Cântărețul a anunțat în urmă cu 2 ore că ultimul său bunic a murit.

„Vaccinați-vă părinții și bunicii”

Bunicul lui Speak a acceptat ajutorul din partea medicilor abia când starea lui de sănătate s-a agravat. Însă a fost prea târziu. Plămânii bătrânului mai funcționau doar 40% din capacitate și avea probleme tot mai mari de respirație. Îndurerat, cântărețul a transmis fanilor săi un îndemn să își ajute părinții și bunicii, până nu este prea târziu.

„A început sa creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat ca nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam.

Te iubesc bunicule! P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinați-vă părinții și bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a scris Speak pe Instagram.