O vedetă tv, de profesie mamă, nu mai vrea să divorțeze ci să mai facă un copil

O vedetă tv, de profesie mamă, nu mai vrea să divorțeze ci să mai facă un copil
Anca Serea și Adrian Sînă formează una din cele mai admirate familii din showbizul românesc. Cei doi cresc împreună șase copii și se pregătesc de al șaptea.

Pe contul ei de socializare, Anca Serea, cândva prezentatoare tv la Prima, se prezintă ca „ mămică de șase” și enumeră prenumele celor șase copii ai săi de până acum: David, Sarah, Noah, Ava, Moise, Leah.

Anca Serea și Adrian Sînă cresc împreună șase copii

Vedeta de 42 de ani, care e căsătorită cu Adrian Sînă din anul 2015, după o relație care durează din 2010, a recunoscut într-un interviu că a fost la un pas de divorț cu soțul ei. Acum însă norii au trecut și a dat vestea cea mare: se pregătesc de copilul cu numărul 7.

Cine face primul pas spre împăcare în familia Serea – Sînă

„Cred că în ultimii doi ani atât eu, cât și Adi ne-am maturizat foarte mult și chiar dacă mai greșim uneori, pentru că a greși e omenește, cred că ce ne ține împreună e faptul că avem o familie atât de frumoasă, că încă ne mai iubim mult și că mai există pasiunea aia. Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul, a mai spus vedeta.

Anca Serea și Adrian Sînă sunt îmrepună din 2010

Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat”, a declarat Anca Serea în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D.

Anca Serea și Adrian Sînă așteaptă copilul cu numărul 7

Atunci când se ceartă, nu Anca Serea face primul pas spre împăcare, ci soțul ei, Adi Sînă. „Primul pas îl fac eu pentru că am ajuns la concluzia că trebuie să las de la mine și, de fapt, ăsta e secretul unei căsnicii sau a unei relații frumoase”, a spus artistul, care a fost completat de soție.

În prezent, Adrian Sînă muncește mult pentru cariera lui artistică de cântăreț și compozitor. Zilele acestea și-a dus soția într-o mini vacanță în Europa și a avut grijă, ca pe drum, să o răsfețe la cel mai frumos hotel din Budapesta.

Anca Serea și Adrian Sînă au patru copii împreună: Noah, Ava, Moise și Leah. David și Sarah sunt copiii din primul mariaj al vedetei, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care a murit în urmă cu aproape 13 ani, de leucemie.

În prezent Anca Serea și Adrian Sînă se gândesc să mai facă un copil. Anunțul a fost făcut de mama eroină care a răspuns, sincer, unei întrebări ce i-a fost adresată pe rețelele sociale. „Ne gândim foarte des!”, a răspuns Anca Serea când a fost întrebată dacă ia în calcul că mai aducă pe lume un copil.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre