Oana Lis a dat în mintea copiilor. Ce a putut să facă la mare

Oana Lis a dat în mintea copiilor. Ce a putut să facă la mare
Oana Lis a simțit nevoia să se reîntoarcă la copilărie. Blonda a plecat la mare și și-a făcut de cap.

E mai fericită ca niciodată și nu-i pasă de ce spunea lumea. Ce a făcut Oana Lis pe nisip în văzul tuturor.

Oana Lis a dat în mintea copiilor. Ce a putut să facă la mare

Nu a interesat-o niciodată ce spune lumea despre ea și nu-i pasă nici acum. Oana Lis e bucuroasă foc că a putut să plece la mare unde poate să facă tot ce-i poftește inima. Îmbrăcată într-un costum de baie vernil, soția lui Lis s-a așezat în nisip, și-a luat lopățica și a început joaca. Ea a postat o fotografie și pe contul de socializare, iar internauții n-au rezistat, iar comentariile au început să curgă.

 

Ce avere va primi de la Viorel Lis

Puțini au fost cei care au crezut în povestea de dragoste a Oanei cu Viorel Lis, dar blonda le-a închis gura. Aceasta e mereu alături de soțul ei și nu-l scapă nicio clipă din ochi, mai ales de când acesta are mari probleme de sănătate. Chiar dacă în acest moment cei doi trăiesc doar din pensia lui Viorel și din ce produce Oana ca și psiholog, nu se plâng. Iar Viorel a decis ca toată averea lui să-i revină soției sale..

”Ea este moștenitoarea mea. Nu mă așteptam să aibă atâta suflet, dar îmi dau seama că e prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că: vai, dacă ești primar te-ai îmbogățit. Dar eu nu… eu trăiesc din pensia mea la ora actuală. (…)

Și acum dacă nu ar fi ea, nu cred că aș mai putea să trăiesc. Am probleme de sănătate. Foarte puțin pot să merg, adică doar dacă mă ține Oana, iar dacă e o treaptă, e groaznic. E greu de tot să trec, să urc”, a declarat Viorel Lis în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram, libertatea