Oana Lis vă învață cum să vă stăpâniți emoțiile. Cât trebuie să plătiți

Oana Lis vă învață cum să vă stăpâniți emoțiile. Cât trebuie să plătiți
A trecut perioada în care umbla prin cluburi și restaurante. Oana Lis e femeie de casă și psiholog pe deasupra.

E psiholog cu acte în regulă și reușește, la rândul ei, să le dea altora cele mai bune sfaturi. Cine apelează la ajutorul Oanei Lis.

Oana Lis vă învață cum să vă stăpâniți emoțiile. Cât trebuie să plătiți

A învățat mult, dar a reușit să-și împlinească un vis. Oana Lis e pe picioarele ei și acum reușește să-i ajute și pe alții. Din perioada pandemiei, Oana Lis a început să facă cursuri de dezvoltare personală și să le dea tot felul de sfaturi celor care au nevoie.

Oana a vorbit în exclusivitate pentru jurnaliștii de la Fanatik cât trebuie să scoată din buzunar o persoană pentru a participa la cursurile pe care le face alături de colegii ei. De asemenea, soția fostului primar al Capitalei a amintit și ce teme sunt abordate.

„Vorbim despre ceea ce simțim și asta trebuie să facă toată lumea”

Astfel, pentru ca Oana Lis să vă ofere soluții la problemele care nu vă dau pace, aveți nevoie de doar 97 de lei. Prețul este pentru o lună. Iar cine vrea să participe se poate înscrie pe pagina oanalis.ro.

„Când mergeam la cursuri, fiecare își spunea of-ul. La cursuri am cunoscut oameni cu care apoi am vorbit zilnic. Ne-am susținut unul pe altul. Vorbim despre ceea ce simțim și asta trebuie să facă toată lumea. Mai ales în perioada asta”, a declarat Oana Lis pentru Fanatik.

Urmează să lanseze un curs despre gestionarea atacurilor de panică

Întrucât are succes cu ce știe să facă, Oana a spus că în curând va începe și un curs pentru cei care nu știu cum să gestioneze atacurile de panică.

„O să lansez un nou curs pentru gestionarea atacurilor de panică. Eu am avut așa ceva și am petrecut peste și știu ce înseamnă. De exemplu, am învățat la facultate că a fi furios este ceva normal. Starea de furie este una omenească. Trebuie să știi de unde vine și cum să o gestionezi”, a mai spus aceasta.

Sursă foto: instagram