Oana Moșneagu și Vlad Gherman trec prin primele greutăți din relația lor: „Mi-e groază…”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trec prin primele greutăți din relația lor: „Mi-e groază…”
Au fost prieteni buni o perioadă, apoi totul s-a transformat într-o frumoasă poveste de iubire. Cum și-au dat Oana Moșneagu și Vlad Gherman că vor ceva mai mult.

O perioadă au ținut ascunsă relația lor dintr-un motiv bine întemeiat. Vlad Gherman și Oana Moșneagu spun acum tot adevărul.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trec la următorul nivel al relației. „Mă gândesc cu groază că…”

Au trecut doar câteva zile de când Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anunțat că sunt împreună. Pentru că fanii celor doi erau extrem de curioși să afle toate detaliile poveștii lor de iubire, cei doi le-au satisfăcut dorința și au povestit multe lucruri interesante într-un vlog.

Răceala i-a adus împreună

Oana a povestit că primul pas l-a făcut el. A aflat când pleacă de la filmări, să se poată sincroniza și a ajuns aproape odată cu ea în fața blocului unde artista locuiește. Totul pentru a-i da brunetei un pachețel care conținea un ceai cu totul extraordinar. “Și am deschis pachețelul acasa și era un pachețel foarte drăguț.

Mi-a pus o păturică și niște lumânări, și un ceai, cel mai bun ceai pe care l-am băut în viața mea, și o felicitare. Și ăla a fost primul pas. Undeva, din relația de prietenie, aia a fost prima mișcare pe care a făcut-o unul dintre noi, care a însemnat mai mult decât ‘îți sunt prieten și îți sunt alături’”, a spus extrem de fericită actrița. Din acel moment, parcă totul a început să curgă firesc.

Amândoi s-au despărțit de partenerii de viață

Vlad și Oana au început să stea împreună mai mult din martie anul trecut când au fost la munte cu Mara Oprea și Alecsandru Dunaev. “Atunci vorbeam, ne povesteam reciproc (…), ne gândeam că asta e și viața merge înainte, dar nu se întâmpla nimic, nu era nimic altceva. Eram pur și simplu prieteni”, a venit și replica lui Vlad. Când Oana și-a rupt mâna a înțeles că Vlad îi este un sprijin extraordinar și și-a dat frâu sentimentelor.

De ce au ținut totul ascuns

Există două motive pentru care Vlad nu a spus nimănui ce simte pentru Oana. I-a fost frică să-i spună Ruxandrei Ion și nu a știut cum va reacționa fosta lui iubită, Cristina. Deși aceasta este de multă vreme cu noul său partener, Alex. “Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a spus actorul.

Acum, că toate lucrurile sunt pe făgașul normal, cei doi au hotărât să se mute împreună în apartamentul lui Vlad. Ca să nu mai plătească două chirii. “Ea stă mai mult la mine, în baie nu mai am loc să îmi pun lucruri, în dormitor. Mă gândesc cu groază că o să vină cu toate hainele. Nici nu știu unde le punem aici”, a glumit actorul.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre