Oana Roman a plecat în vacanță. Are o ofertă pentru cei dispuși să-l plătească pe Marius Elisei – Exclusiv

Oana Roman a plecat în vacanță. Are o ofertă pentru cei dispuși să-l plătească pe Marius Elisei – Exclusiv
Oana Roman, se știe, iubește viața. Îi place teribil să plece în vacanțe, și o face cât de des poate. Zilele acestea profită din plin.

Oana Roman a plecat în vacanță din nou,  și, după cum dezvăluie pe internet, are o ofertă de nerefuzat pentru cei dispuși să-l plătească pe Marius Elisei. Fiica fostului premier a ajuns, alături de iubitul său, în Italia, pe coasta Amalfi. Cei doi au profitat de mini-vacanța prilejuită de Ziua Națională. În Italia au închiriat o mașină, pentru a se bucura de frumusețile zonei.

Oana Roman a dezvăluit că petrece clipe de vis pe malul mării, în Italia, unde se delectează cu sorbetto al limone (sorbet de lămâie) care costă 10 euro și admiră peisajele urbane superbe. A filmat mult, a fotografiat și a împărtășit imaginile și trăirile cu fanii ei. Directă cum o știți, le-a și atras acestora atenția că, atâta vreme cât călătorește pe banii ei, e liberă să își exprime opiniile personale legate de locurile în care ajunge.

Pe cât de mult i-a plăcut orășelul Amalfi, Positano nu a dat-o pe spate deloc. „Nu mi-a plăcut Positano și e fix părerea mea. Îmi place mai mult cu asta de Azur, e fix părerea mea. Am venit să văd și zona asta, pe banii mei și îmi exprim o părere. Peisajele sunt frumoase, anumite orășele sunt superbe dar nu îmi place tot (…)”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman a plecat în vacanță și îl scoate la mezat pe Marius Elisei

În vacanța italiană, Oana Roman se bucură din plin de vremea frumoasă, însorită. Ea a făcut și o glumă. Îl scoate la mezat pe partenerul ei, Marius Elisei. „Dacă vreți să aveți o vacanță puteți să-l invitați pe Marius Elisei. Contra unei sume corecte aduce soarele cu el oricând și oriunde. Invariabil, unde mergem dacă scrie că plouă el zice că o să fie soare și e soare”, a anunțat Oana Roman pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre