Oana Roman i-a dat șah mat Oanei Zăvoranu. Querida e pusă la colț de judecători

Oana Roman i-a dat șah mat Oanei Zăvoranu. Querida e pusă la colț de judecători
S-au liniștit apele între Oana Zăvoranu și Oana Roman? Deocamdată, Querida nu mai are ce să facă, pentru că fiica lui Petre Roman a câștigat războiul.

Oana Roman răsuflă ușurată. De acum încolo, Oana Zăvoranu nu va mai putea să-i spună nimic. Ce au decis organele legii.

Oana Roman i-a dat șah mat Oanei Zăvoranu. Querida e pusă la colț de judecători

După ce a numit-o purcelușa Peppa în mediul online, Oana Roman i-a pus gând rău Oanei Zăvoranu și a dat-o în judecată. Ea spune că a fost denigrată și nu a mai putut să suporte asemenea jigniri din partea Queridei. ”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere. Și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu.

Și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice. Dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine”, a notat, atunci, Oana Roman, pe contul său de Instagram.

„Hai, treci la coteț”

Războinică așa cum o știe toată lumea, Oana Zăvoranu nu s-a oprit și a continuat să o facă pe fiica lui Petre Roman cum i-a venit la gură. ”Vă expuneți copilul nesimțitele dracu ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor. După care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai treci la coteț!”, i-a replicat bruneta.

S-au judecat o jumătate de an

Oana Roman n-a mai stat pe gânduri și i-a deschis proces. După o jumătate de an, instanța i-a dat câștig de cauză. Oana Roman n-a putut să reziste și le-a comunicat totul fanilor săi, mândră nevoie mare. ”După cum foarte bine se cunoaște, începând cu anul 2020, această persoană a generat un val de acțiuni defăimătoare împotriva mea și a altor persoane din spațiul public, pe care l-a condus într-un mod agresiv, vulgar, exagerat și mai ales nefondat.

Pentru a stopa aceste atacuri calomnioase, am ales, încă din luna noiembrie 2020, calea legală. Considerând că acesta este răspunsul firesc ce trebuie oferit. Instanțele de judecată au confirmat, atât în cazul meu, precum și cazul altor persoane publice atacate în mod similar de această persoană, că ne aflăm în situația încălcării drepturilor nepatrimoniale garantate de Constituția și legile din România.

Ca atare, doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor. Obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea.

Am așteptat decizia instanței pentru a arăta că nimeni nu poate încerca să distrugă, în mod nejustificat, imaginea, familia și reputația unei alte persoane fără consecințe”, a declarat fiica lui Petre Roman.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre