Oana Roman „s-a înarmat” până în dinți. A luat măsuri după ce un bărbat a amenințat-o cu bătaia

Oana Roman „s-a înarmat” până în dinți. A luat măsuri după ce un bărbat a amenințat-o cu bătaia
Sunt doar câteva zile de când Oana Roman a primit un mesaj care a cutremurat-o. Ce măsuri a luat vedeta.

Un bărbat periculos, care a făcut ani buni de închisoare, i-a trimis Oanei Roman un mesaj cutremurător.

Oana Roman și-a blindat casa. Ce măsuri va lua cu bărbatul care a amenințat-o cu bătaia

Un bărbat condamnat în trecut a băgat spaima în Oana Roman. Când credea că toate problemele ei s-au terminat, acesta a trimis un mesaj pe contul său de socializare în care a amenințat-o cu bătaia. Acesta a fost deranjat de faptul că fiica lui Petre Roman a publicat mai multe filme în care vorbea despre dieta pe care o folosește de ani buni.

Oana Roman a primit recent un mesaj în care era amenințată cu bătaia de către un bărbat care a fost în trecut condamnat la închisoare, cunoscut pentru antecedentele sale violente. Se pare că cel ce a amenințat-o și înjurat-o pe fiica fostului premier al României s-a arătat deranjat de faptul că Oana publicase în mediul online mai multe filmulețe în care vorbea, printre altele, și despre o cură de slăbire.

Are acasă sistem de securitate

Chiar dacă nu i-a căzut bine ce a auzit de la fostul condamnat, Oana spune că nu se va închide în casă. În plus, locuința ei arată ca o fortăreață de ceva vreme. Ea are un sistem de securitate și firma de pază poate să intervină în doi timpi și trei mișcări. În ceea ce-l privește pe domnul care a avut îndrăzneala să o amenințe, Oana spune că se va consulta cu prietena ei, avocat și va lua cea mai bună decizie. Oricum, treaba nu va rămâne așa.

„Sper să fie doar atât, am primit mesajul de amenințare. Am aflat că e un infractor, o persoană cu mulți ani de pușcărie, un personaj periculos. Eu am oricum firmă de pază, deci nu-mi fac probleme. Am sistem de securitate, camere, am totul de un an, nu mi-am schimbat nimic.

Nu îmi e frică, dar de astfel de personaje trebuie să ne ferim, să aibă lumea grijă. Nu mă închid în casă pentru asta, i-am dat block. Încă n-am fost la Poliție. Trebuie să vorbesc cu prietena mea avocat despre asta, n-am apucat până acum, am avut treabă cu afacerea, cu coletele, trebuie să văd ce fac cu treaba asta legal, nu o las așa, îți dai seama”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre