Oana Roman visează la silueta perfectă. Iată câte kilograme are acum și câte vrea să mai dea jos până la nuntă

Oana Roman visează la silueta perfectă. Iată câte kilograme are acum și câte vrea să mai dea jos până la nuntă
Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu prietenii din online, Oana Roman a fost extrem de sinceră.

Oana Roman arată din ce în ce mai bine, dar bruneta nu se oprește aici. Vrea mai mult.

Oana Roman visează la o siluetă perfectă. Câte kilograme vrea să mai dea jos

Fiica lui Petre Roman e pusă pe fapte mari. Ea le-a mărturisit prietenilor de pe conturile de socializare că a reușit până acum să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme, dar nu se oprește aici, pentru că vrea să mai scape de încă 10 kilograme. Vedeta însă nu a apelat niciodată la medicamente de slăbit. Ea rămâne fidelă unui ceai pe care-l consumă de câțiva ani, dar și a unui regim de la care spune că nu se abate.

Rețeta cu care nu dă greș niciodată

Anul trecut, bruneta a postat pe Intastory și rețeta unei salate pe care o consumă des. „O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme.

Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salată are frunze de salată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a povestit Oana Roman.

Ce rochie vrea să poarte când își va reînnoi jurămintele cu Marius

Oana și Marius Elisei sunt acum mai bine ca niciodată. Chiar dacă au fost probleme între ei și au divorțat, în fața lui Dumnezeu sunt tot căsătoriți. Dar după ce pandemia se va sfârși, cei doi își vor reînnoi din nou jurămintele la biserică. Motiv pentru Oana să poarte exact rochia pe care a visat-o.

“Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a spus bruneta în emisiunea lui Dan Capatos.

Până la marea petrecere se ține de planul ei de slăbit: încă 10 kg de dat jos.

Sursă foto: instagram