Oana Zăvoranu a lăsat garda jos și a recunoscut. Necazul a venit din cauza familiei ei cu bani

Oana Zăvoranu a lăsat garda jos și a recunoscut. Necazul a venit din cauza familiei ei cu bani
Într-o discuție cu internauții, Oana Zăvoranu și-a pus sufletul pe tavă și a spus că mult timp a fost dată la o parte pentru că face parte dintr-o familie cu bani.

Chiar dacă e mereu puternică și pusă pe lucruri mari, chiar și Oana Zăvoranu a avut momente de vulnerabilitate și i s-au închis porțile.

Oana Zăvoranu, „pedepsită” pentru că provine dintr-o familie cu bani

Sinceră cu fanii săi, Oana Zăvoranu a răspuns imediat atunci când internauții au întrebat-o dacă s-a simțit vreodată discriminată. Vedeta a afirmat că mereu a fost pusă la zid pentru că a venit dintr-o familie bună, care nu a avut niciodată probleme cu banii.

“Și pentru asta totul mi-a ieșit mai greu sau deloc în unele privințe”

“Da, am simțit mereu că sunt pedepsită pentru că vin dintr-o familie bună. Că sunt frumoasă, că nu sunt parașută și că îmi merge mintea. Nu au avut loc de mine lichelele care nu știu să facă nimic decât umbra pământului degeaba. Și pentru asta totul mi-a ieșit mai greu sau deloc în unele privințe. (…)

Nu pot fi manipulată și dirijată, nu răspund la comenzi și nu mă înregimentez în turmă”, a spus bruneta. Pe de altă parte, Oana susține că a fost furată și au existat oameni care au vrut să o termine psihic sau fizic. Însă a avut întotdeauna grijă să arate tuturor de ce este în stare.

“Aș înclina către avort

O altă întrebare interesantă la care a răspuns Oana a fost cea legată de femeile care fac avort. Querida a fost cât a putut de reținută, însă a spus că, din punctul său de vedere, uneori avortul e cel mai bun lucru. Pe de altă parte, ea le-a recomandat femeilor să folosească metode contraceptive, ca să nu treacă printr-o situație disperată.

“Nu pot judeca 100% un astfel de subiect, pentru că nu ști niciodată ce e în spatele unei astfel de decizii… Dar parcă aș înclina către avort. Desi nu trebuie să se ajungă acolo, pentru că există metode contraceptive (…) că dacă te naști fără să fi dorit măcar de mamă, viața e grea, karma la fel…”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Sursă foto: instagram