Oana Zăvoranu ba pierde, ba câștigă în instanță. Ultima decizie a magistraților a cutremurat showbizul

Oana Zăvoranu ba pierde, ba câștigă în instanță. Ultima decizie a magistraților a cutremurat showbizul
Ani buni a ținut scandalul dintre Oana Zăvoranu și Luis Lazarus. Acum, judecătorii au pus piciorul în prag.

După ce a făcut-o „semi-asasină” și „centuristă”, Luis Lazarus a fost dat în judecată de Oana Zăvoranu. Lazarus a încurcat-o.

Oana Zăvoranu i-a dat lovitura finală lui Luis Lazarus. Ce urmează pentru fostul OTV-ist

Procesul pe care Oana i l-a intentat lui Luis Lazarus s-a întins pe ani, dar iată că a venit și momentul de final. Lazarus a pierdut prima dată în fața Oanei în anul 2019, când vedeta i-a cerut daune morale de 100.000 de euro, dar după multe discuții, s-a ajuns la 15.000 de euro. Plus cheltuielile de judecată. Lazarus nu a scos nici un ban din buzunar, iar Oana s-a enervat și mai mult, doar că a existat o problemă în acea perioadă. Pentru că nu avea nimic pe numele lui, nu a putut fi executat silit.

„Se numește Vasilică Țuțurică. Este numele real…”

„Foarte mulți escroci m-au ciordit de-a lungul timpului. Unul, în schimb, se numește Vasilică Țuțurică (n.r. Luis Lazarus). Este numele real. Îmi datorează bani și nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească. Am câștigat un proces pentru că m-a făcut «asasină» peste tot. Am de recuperat 15.000 de euro plus cheltuieli de judecată.

Se numește Vasilică Țuțurică. Voi nu-l cunoașteți așa, pentru că lui îi este rușine de numele lui. El se numește Luis Lazarus. Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat definitiv de vreo 4 luni. Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele lui!”, a spus atunci Oana Zăvoranu.

A fost executat silit

Magistrații au așteptat și ei, dar acum judecătorii de la Curtea de Apel București au dat decizia definitivă. Luis Lazarus a fost executat silit și, vrea sau nu, e obligat să îi plătească Oanei Zăvoranu suma de 15.000 de euro.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BIROUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC. Încuviinţează executarea silită a debitorului LAZARUS, în dosarul de executare silită, în temeiul titlului executoriu, reprezentat de sentința civilă nr. ###/11.04.2017, pronunțată de Tribunalul București în dosarul nr. ####/3/2017”, se arată în sentința citată de Viva. Nu există cale de atac.