Oana Zăvoranu le dă note bărbaților care au trecut prin patul ei. Ce zice despre Pepe…

Oana Zăvoranu le dă note bărbaților care au trecut prin patul ei. Ce zice despre Pepe…
Fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu, nu putea rata scandalul momentului pentru a atrage atenția asupra sa. Are nevoie de publicitate, dacă tot își deschide canal YouTube. Așa că s-a pus să dea note bărbaților care i-au trecut prin pat. Inclusiv lui Pepe.

Oana Zăvoranu a fost mereu slobodă la gură. Nu se abține nici când e vorba de chestiuni care țin de intimitatea dormitorului. Din contra. Ultima găselniță e să vorbească liber despre cei care i-au trecut prin pat. Are câte ceva de spus despre fiecare, cu atât mai mult cu cât actualul ei partener e mai tânăr decât ea și decât ei.

Oana l-a făcut praf pe Pepe

Atunci când a venit vorba de modul în care decurgeau partidele de amor cu Pepe, Oana Zăvoranu a spus, fără menajamente, că artistul stă foarte prost la acest capitol. Are multe să îi reproșeze, inclusiv „rezistența”. Actrița s-a lansat în declarații tăioase. Și i-a luat la rând pe bărbații din viața ei. Așa, ca o recapitulare școlară. Doar pe Tuddy l-a sărit. Nici măcar nu l-a pomenit, semn că fie acesta nu a ajuns în patul ei, fie nu a mai vrut să-i facă rău fiindcă e persoană publică.

„Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa”, a spus bruneta, conform Cancan.

Oana îi acuză pe Raluca și Pepe că aleargă după publicitate

Oana Zăvoranu are propria părere despre despărțirea fostului ei soț. Ea a declarat încă de ieri că nu crede în acest divorț și îi acuză pe cei doi că aleargă cu dinadinsul după publicitate.

”E fomiță mare, vine Craciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele, Mon Cher… da’ lasă că de Craciun la ‘insistentele’ fanilor….’miraculos’ or sa se ‘împace ’ … chill… astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar ‘soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atâța ani… stai jos, nota 4”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Lovitură cumplită. Sue Ellen din serialul ”Dallas” în lacrimi. De ce plânge