Oana Zăvoranu, scandal imens la tv, cu acuzații de furt la adresa unui medic. Replici fără perdea cu polițistul Ciocan

Oana Zăvoranu, scandal imens la tv, cu acuzații de furt la adresa unui medic. Replici fără perdea cu polițistul Ciocan
Spectacol ca la circ, aseară, la România Tv. Protagoniști au fost Oana Zăvoranu, din postura de reclamantă, avocata unui medic acuzat de furt și comisarul Christian Ciocan, din postura de împăciuitor al părților beligerante.

Oana Zăvoranu a anunțat din timp, pe pagina ei de Facebook, că va fi în studioul România Tv, unde va face „dezvăluiri explozive despre doctorasul infractoras! INCEPE RAZBOIUL! Detonam bombe!”.

La ora 22 și ceva, când a venit în emisiune, abia ce a putut să-și facă introducerea, aruncând acuzele asupra unui medic care ar fi furat-o de 800.000 de euro, că a cedat nevos. Furia lui Zăvo s-a declanșat atunci când Christian Ciocan, fostul purtător de cuvând al Poliţiei Capitalei, a întrebat-o de unde a avut ea 800.000 de euro ca să-i dea doctorului.

Christian Ciocan: Oana, cum ai făcut 800.000 de euro? Care este secretul succesului?

Oana Zăvoranu: I-am primit cadou, care-i problema? N-am ce să discut cu tine…

Christian Ciocan: Oana, Oana, peste mine n-ai cum să vorbeşti… Oana, te rog, spune-ne secretul succesului.

Oana Zăvoranu s-a certat şi cu Ioana Mateş, avocata medicului acuzat Bogdan Ioan Furtună.

Oana Zăvoranu acuzații de furt la adresa unui medic

Bogdan Ioan Furtună a fost administratorul centrului medical One Life SRL din 2017 și până în 2019, când Oana Zăvoranu spune că ea și soțul ei s-au prins că sunt furați și prostiți. Ea susţine că medicul a profitat de afacerea ei pentru a sustrage sume mari.

„S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din cv şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică.

Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă”, a spus actrița. Ea a detailat că s-au dus cu facturile la firma trecută ca emitentă și au aflat că acele facturi nu le aparțineau, că sunt false.

„Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio cu momentele în care doctoraşul Furtună se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, a declarat celebra brunetă din showbizul românesc.

Avocata medicului a contrazis-o, dar nu a putut fi auzită de gura Oanei

Ioana Mateş a negat acuzaţiile aduse clientului său: „Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu.”

Apoi a urmat un dialog halucinant dintre Oana Zăvoranu, Christian Ciocan şi, pe ici pe colo, și avocata Ioana Mateş. Aceasta din urmă nu a putu fi auzită foarte bine din cauza debitului verbal al Zăvorancei dezlănțuită.

Îl f–e pe el grija de unde am eu bani…”

Oana Zăvoranu: Vă rog nu mă mai băgaţi cu din ăştia în emisiune. Îl f–e pe el grija de unde am eu bani…

Ioana Mateş: Aşa-zisele tentative de mediere nu au fost decât ameninţări la adresa clientului meu.

Oana Zăvoranu: Deci, eu, împreună cu soţul meu, am descoperit că acest Bogdan Ioan Furtună este un hoţ. După ce i s-a adus la cunoştinţă situaţia, a dorit să i se lase la dispoziţie o zi sau două pentru a repara situaţia. După trei zile a venit cu o sumă la înaintare pentru a-l absolvi eu de această vină. Acum întreb şi eu, dacă nu era vinovat, de ce a făcut asta?

Ioana Mateş: A fost o invitaţie la sediul cabinetului de avocat, unde a venit fără apărător… Nu i s-a prezentat niciun document. Îi spun doamnei Zăvoranu că prezenţele ulterioare ale dânsului au fost făcute strict sub consilierea şi supravegherea mea.

Christian Ciocan, prieten cu medicul Furtună?

Oana Zăvoranu: Auziţi domnule, Christian Ciocan, mi se suflă în cască că dumneavoastră şi domnul Furtună sunteţi ca fraţii. Vezi de ce nu are ursul coadă? Ai o minte de Ciocan.

Christian Ciocan: Oana, opreşte-te puţin.

Oana: E, uite că nu vreau…

Christian Ciocan: Qerida, te rog, opreşte-te.

Oana: Cine râde la urmă, râde mai bine:

Christian Ciocan: Habar n-am cine e Furtună, ăsta… Oana, mă asculţi?

Ioana Mateş: Poate domnul Christian Ciocan îi explică ce înseamnă procesual. El nu avea cum să recunoască un prejudiciu inexistent.

Vă bag eu pe judecată şi procese!

Oana Zăvoranu: Hai, doamnă, lăsaţi-o că măcăne. Vă bag eu pe judecată şi procese! Sunt acte false, sunt acte semnate de el, sunt foarte mulţi martori care au participat la numeroase scandaluri pe care le-am avut cu el în clinică…

A ajuns să spună la un moment dat că îi pare rău că m-a furat de un milion. Am înregistrarea audio. Noi mai voiam să-i şi năşim pe el şi pe soţia lui. Ce nebuni… La un moment dat l-am prins.

El mi-a spus: «Eu nu am ştiut că nu ai 65 milioane de euro, că altfel nu mă băgam să fac ce am făcut.» Actele sunt la avocat. Nu pot vorbi foarte mult despre ele, pentru că ele fac parte din arsenalul avocaţilor.

De la Spitalul Colentina, de unde a plecat distinsul doctoraş, a plecat tot din cauza unor ciordeli.

Christian Ciocan: Oana, ne dai voie să vorbim şi noi?

Despre ce vrei să vorbeşti, despre vopseaua de păr?

Oana: Eu nu ştiam că şi matale eşti în emisiune. Despre ce vrei să vorbeşti, despre vopseaua de păr?

Christian Ciocan: Eu îmi aduc aminte de Oana Zăvoranu când Corneliu Vadim Tudor spunea că e bine mobilată şi atunci m-am gândit că e o femeie cu perspectivă. Mai târziu am văzut-o prin showbiz şi am înţeles că mai are şi alte calităţi, nu doar că e bine mobilată. Oana, îţi stăm la dispoziţie. De mâine poţi să ne cauţi.

Oana: Unde să vă caut…

Christian Ciocan: Instituţiile statului român… Nu trebuie să te lamentezi la România TV.

Christian Ciocan: Dar te mai întreb o dată, care e secretul succesului?

Oana Zăvoranu: Păi eu sunt dintr-o familie de oameni bogaţi, m-am născut cu linguriţă de argint.

Christian Ciocan: Eu nu sunt convins că a fost doar asta. A fost doar o intervenţie din respect pentru tine.

Oana Zăvoranu: Dar de unde ai cămaşa aia pe tine? Dacă te-aş întreba aşa, ţie ţi s-ar părea că am respect pentru tine sau discutăm o speţă importantă? Îi mai spun domnului Christian Ciocan că în timpul liber, dau în cap prin Dorobanţi şi ciordesc de prin buzunare şi prin autobuze. Mai fac şi eu un ban. Doamna avocată a amuţit.”

La încheierea acestui dialog, telespectatorii n-au înțeles prea bine litigiul, dar sigur au rămas în minte cu scandalul. Acesta este abia la început, pentru că Oana Zăvoranu a promis că nu se va lăsa și va continua să arate lumii cine e medicul respectiv, afirmând că deja i-a făcut plângere penală.

Cine este medicul învinuit

Ioan Bogdan Furtună a fost directorul medical al Spitalului Colentina din decembrie 2018 până în primăvara anului 2020. Conform publicației fanatik.ro, care citează ca sursă site-ul celebritatea.ro., medicul a fost premiat, la sfârșitul anului trecut, în cadrul “I Success – Bărbați de succes”, unde a primit diploma pentru excelență în medicină.  Premiul a intrat în posesia sa pentru activitatea desfășurată la Centrul Medical Dr Furtună Dan din București, pe care l-a fondat în memoria tatălui său,  dar și pentru administrarea eficientă a proiectelor în care a fost implicat, în plină pandemie.

Brooke Shields s-a întors în timp. A pozat așa cum a lăsat-o natura și cum am văzut-o în „Laguna albastră”. FOTO