Oana pare că a vrut să-și verse nervii și, pe divrse canale media, l-a acuzat pe Pepe că nu mai are concerte și afaceri, deci nu mai are surse financiare, iar pe soția lui Raluca n-a iertat-o de porecla pe care a mai folosit-o și prin studioul lui Capatos – Rapunzel – și a luat-o la mișto fără milă.

Luni, în miez de noapte, Oana a postat pe Facebook următorul text:

„Rasul ne face bine, asa ca ascultati ca sa va destindeti 😂😂😂
Si nu mai puneti ‘botu’ la vrajeli…e fomita mare, vine Craciunul si poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Chere…da’ lasa ca de Craciun la ‘insistentele’ fanilor 😂😂😂….’miraculos’ or sa se ‘împece ’😂😂😂…chill…😉😉😉
Have Fun
Love ,Oana
P.S….. mie sincer mi se rupe si mi se-ndoaie de acesta ‘drama’ cu iz de regie fâsâita…”

Oana insistă și pe Instagramul ei, și prin declarații în media că divorțul lui Pepe este de fațadă, că reprezintă doar o formă de mediatizare fiindcă el nu prea mai face nimic, nu are concerte, iar salonul de coafură al familiei este închis din cauza pandemiei.

Căsnicie de fațadă, divorțul e regie ieftină

„Că este o căsnicie de fațadă am spus-o și rămân la părerea mea, dar nu asta este important. Eu cred că este o regie proastă pentru că lui îi este foarte foame, întrucât toată lumea a fost afectată de pandemie, iar el nu a mai avut concerte și evenimente. Din câte am înțeles, și-au deschis cu surle și trâmbițe nu știu ce salon, dar au pus cruce că nu a mai venit nimeni. Concerte de unde, că toți artiștii au avut de suferit”, a declarat Oana pentru playtech.ro.

”În opinia mea este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă. Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate.”, a adăugat diva.

Pe Instagram Stories, Zăvoranca a scris următorul mesaj, semn că nu se descărcase suficient pe cuplul Pascu: “Mai ușor cu botoxu’ pe partea dreaptă, că ți-a luat-o sprânceana razna. Zi-i lu’ Rapunzel să facă ceva”.

Anterior acestor mesaje de noapte, Oana Zăvoranu fusese sunată de o jurnalistă de la Antena Stars care i-a cerut să-și spună opinia în legătură cu surprinzătorul divorț din showbiz. Bineînțeles, miștoul și sarcasmul vedetei a răbufnit.

“Din 2 noiembrie (n.r. data la care Pepe a făcut anunțul), se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : «Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate». Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai «ceartă». Să se „înpece». Să nu mai «fuge» de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se «împece». Ăsta este mesajul meu!”, a spus Oana Zăvoranu.

Pepe nu stă degeaba, cum zice Oana, iar Raluca are afacerea ei

Ca fiecare artist, și Pepe are de suferit financiar din cauza pandemiei. Însă, nu stă degeaba, muncește, fie și pentru venituri mai mici, ca în vremuri de criză. Până la restricțiile impuse de curând, Pepe a susținut concerte în aer liber, așa cum Rețete și Vedete a scris. Apoi, cântărețul nu și-a abandonat deloc fanii și a continuat să muncească în studioul pe care îl are amenajat în casa din Pipera. A creat tot felul de proiecte muzicale, iar unul dintre ele este un concert live săptămânal, cu el și un artist invitat. Totul se desfășoară pe canalul lui de YouTube, iar de acolo se câștigă și niște bani. Nu ca la un concert pe stadion sau într-o piață, dar astea sunt condițiile actuale.

Salonul de coafură a fost închis pe timpul stării de urgență, iar soții Pascu au decis să-l scoată la vânzare. Se pare că încă nu au reușit să-l vândă și funcționează.

Pe de altă parte, Raluca are propria grădiniță, cu o capacitate de 100 de copii, care e o sursă de venit constantă și nu de neglijat.

Surpriză la concertul lui Pepe! Cu cine s-a trezit pe scenă

Exclusiv. Ce face Pepe de când a fost părăsit de nevastă și copii, cum trece el peste despărțire

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri