Surpriză la concertul lui Pepe! Cu cine s-a trezit pe scenă

Surpriză la concertul lui Pepe! Cu cine s-a trezit pe scenă
Pepe a încins duminică seară, 13 septembrie, atmosfera într-un concert 100% live pe scena FamilyFest Island, de pe insula Fundeni. La un moment dat s-a produs...

Concertul a fost unul reprogramat, asta după ce artistul nu a mai putut susține recitalul la data stabilită inițial, din cauza unor probleme de sănătate. Pepe s-a prezentat însă impecabil! A făcut un show de zile mari, pentru că își dorea de mult să urce din nou pe scenă și să  simtă aplauzele publicului.

A primit cadouri din partea fanilor și a  membrilor canalului său de youtube, unde în fiecare joi și duminică are niște emisiuni trăsnet. Artistul s-a trezit cu un urs mare de pluș în brațe, pe care l-a dus acasă și de care probabil s-au bucurat fetele lui, Rosa și Maria.

De fapt, ursul de pluș pe care l-a primit artistul ținea locul celor care nu au putut fi prezenți fizic la spectacol, dar care au putut urmări întreg recitalul online.

Pentru cei prezenți la concert, Pepe a mai rămas o oră în plus pentru a le da autografe. Fanii săi au venit îmbrăcați cu tricouri pe care și-au imprimat o inimă.

Și pentru că atmosfera a fost încinsă, după concertul artistului a avut loc chiar pe scenă și în prezența lui Pepe și o cerere în căsătorie.

Doi tineri inspirați au decis că este momentul să facă pasul cel mare chiar la FamilyFest Island! Au fost filmați chiar de Pepe, care a fost maestrul de ceremonii!

“V-ați adunat cu toții aici în fața scenei și vă mulțumesc mult de tot tuturor celor care ați venit la FamilyFest. Avem aici un cuplu de îndrăgostiți…Întreab-o cu putere…Gabriela, merită aplauze! A spus “Da”! Să fiți fericiți toată viața și să țineți minte că aici la FamilyFest, când a cântat Pepe, s-a întâmplat. Să aveți dragoste frumoasă!””, le-a spus artistul.

Pepe este singurul artist de la noi la concertul căruia oamenii au cumpărat bilete. Știind că nu pot ajunge, pentru că locuiesc în diverse colțuri ale lumii precum Australia, America, Italia, Marea Bitanie, Spania, fanii artistului au fost prezenți pe online.

Descoperire epocală. Unde a fost găsit al optulea continent

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp