Oana Zăvoranu și-a dus „copiii” la SPA. Iată cum au fost tratați „prințul” și „reginele”

Oana Zăvoranu și-a dus „copiii” la SPA. Iată cum au fost tratați „prințul” și „reginele”
Oana Zăvoranu e fericită. Are acasă cei mai buni prieteni, pe care îi răsfață așa cum știe mai bine.

Dacă atunci când vine vorba de oameni, Oana Zăvoranu e sceptică, cedează în fața animalelor.

Oana Zăvoranu și-a dus micuții la SPA. Iată cum au fost tratați prințul și reginele

Recent, Oana Zăvoranu le-a făcut o surpriză celor pe care-i iubește cel mai mult pe lume, cele două pisicuțe și un cățel. Și pentru că sunt cuminți și ascultători, mămica i-a spus și la SPA, pentru un răsfăț total.

Aceștia au primit masaje așa cum scrie la carte, iar Oana n-a putut să rateze momentul și să nu facă câteva filme pe care să le posteze pe contul său de socializare, spre amuzamentul celor care o urmăresc.

Ca adevărate dive, micuții au stat și la fotografii, iar bruneta a avut și câteva cuvinte pentru cei care îi fac viața frumoasă: Dean, cel mai cuminte client. „Așa e când ești prinț. Ozzy, cel mai bun și iubitor”.

Oana Roman, luată din nou peste picior

La polul opus s-a situat Oana Roman, pe care Querida o taxează ori de câte ori are ocazia. Bruneta a luat câteva fotografii postate de fiica lui Petre Roman din vacanța din Egipt în care se află și le-a comentat așa cum știe mai bine. „Așa da, mă, parcă te-ai mai împlinit. Nu și-au mai dat ăia ceai de… în ultima vreme, nu?

Adică n-ai mai avut un tranzit intestinal corect, așa cum ai tu de obicei”…. (…) „Și acum o mostră de stil ca să știți că nu s-a mai macheat dar și-a luat din Dragon cele mai scumpe haine… Așa ca un life-style influencer adevărat, ce se află pe persoană fizică”. Alte înțepături au venit din partea Oanei Zăvoranu când a privit o fotografie în care fiica lui Petre Roman avea un machiaj mai… ciudat. „N-a vrut nimeni s-o mai macheze moca… Restul e… cancan, lumini și umbre”.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre