Oana Zăvoranu trece prin momente delicate. Ar putea pierde toată averea

Oana Zăvoranu trece prin momente delicate. Ar putea pierde toată averea
Întotdeauna, Oana Zăvoranu a susținut cu tărie că e o femeie asumată, care nu se dă bătută niciodată. De data asta, problemele sunt grave pentru brunetă.

Acuzații grave la adresa Oanei Zăvoranu. O așteaptă vremuri grele, dar Querida nu se lasă.

Oana Zăvoranu trece prin momente delicate. Ce-a căzut pe capul ei

Unii o critică, dar și mai mulți o iubesc pentru transparența de care a dat dovadă totdeauna, pentru că atunci când vrea Oana Zăvoranu știe să se facă plăcută. De data asta însă, vedeta are probleme foarte mari. Potrivit informațiilor oferite de Playtech, bruneta ar fi anchetată pentru furt de energie, fiind acuzată de furt.

Potrivit surselor, ea ar fi avut parte de un control de la Enel în mai anul trecut, dar și de o vizită a polițiștilor. În urma verificărilor, s-ar fi constatat că s-ar fi furat energie, iar Oana nu e tocmai în cea mai bună situație.

Nu și-a respectat obligațiile financiare

După moartea Marioarei Zăvoranu, Oana și-a deschis o clinică medicală care funcționează foarte bine, instituția oferind servicii de diagnostic și imagistică medicală precum RMN și Tomografie Computerizată la cele mai înalte standarde. Dar cei care au colaborat cu ea au mărturisit că nu și-ar fi respectat obligațiile financiare.

De altfel, chiar și fostul manager al clinicii, Dr. Bogdan Ioan Furtună, a executat-o silit pe actriță și i-a cerut în instanță 155.000 de lei. Bruneta a făcut recurs, însă judecătorii de la Judecătoria Sectorului 5 au dat verdictul: este obligată să plătească datoriile fostului manager.

Șeful spitalului Colentina i-a făcut plângere penală

Tot recent, actualul șef al Spitalului Colțea, doctorul Călin Ionuţ Silviu i-a făcut plângere penală. El spune că ar fi împrumutat-o pe brunetă cu 40.000 de euro, bani care nu i-au fost returnați nici până în acest moment. În plus, el susține că atunci când a insistat, a fost amenințat cu șantajul.

Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund. M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro.

După aceea, au scăzut la 300.000 de euro. (…) Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut). Mi-au zis că notarul este prieten”, a declarat medicul pentru Click.