Orlando Bloom, logodnicul lui Katy Perry e tare obraznic. Înoată nud în văzul lumii. Fotografii explicite

Orlando Bloom, logodnicul lui Katy Perry e tare obraznic. Înoată nud în văzul lumii. Fotografii explicite
Orlando Bloom și Katy Perry sunt  un cuplu dezinvolt și simpatic. Am fi crezut că după ce au devenit părinți s-au mai liniștit cu extravaganțele, însă nu e așa. Din contra.

Orlando Bloom, logodnicul lui Katy Perry e tare obraznic, el înoată nud și o face chiar în văzul lumii. Iar pentru cei care nu au apucat să-i admire în natură bărbăția și popoul, a distribuit fotografii explicite pe rețelele de socializare. Actorul și-a arătat faimoasa bărbăție în timp ce făcea paddleboard cu logodnica lui, Katy Perry.

Și i-a plăcut așa de mult acel sentiment de libertate, încât și-a pus pozele nud într-o postare de Instagram, duminică. El are peste 5,2 milioane de fani pe această rețea socială.

Actorul în vârstă de 44 de ani și-a etalat fizicul în timp ce înota într-un loc rural superb. Orlando apare dezbrăcat într-o fotografie și a postat un videoclip în care înoată în ceea ce este fie un lac, fie un râu blând.

În clipul scurt se ridică în apa puțin adâncă și își dă părul pe spate. „Ah!, a expirat încântat. Atât de uimitor!”

Nu era clar dacă starul din Lord Of the Rings avea slipi în imaginea aceea. Ceea ce e cert e că s-a dezbrăcat în costumul lui Adam și s-a fotografiat. Apoi a postat imaginea surprinsă din spate cu un emoji jucăuș în formă de piersică peste popou. Locul unde s-au întâmplat scenele de nudism par a fi într-un camping, iar pe celălalt mal erau oameni în depărtare.

Orlando Bloom, logodnicul lui Katy Perry e tare obraznic

Postarea a fost un succes nebun, fanii lui Orlando Bloom lăsând o mulțime de comentarii obraznice. Au intervenit actori și vedete. Helena Christensen a glumit: „Familia aia de cealaltă parte” și a adăugat un emoji, în timp ce Roma Downey tocmai a scris că este „piersică”.

Probabil că Orlando Bloom făcea referință la fotografiile sale de paddleboarding nud, de-a dreptul batjocorite, făcute în 2016 în timp ce se afla într-o vacanță italiană alături de iubita sa de atunci Katy Perry.

Au mai existat fotografii nud și în trecut

Atunci, el a fost văzut complet dezbrăcat în timp ce îngenunchea și vâslea, în timp ce Katy era complet îmbrăcată și stătea pe partea din față a plăcii, oarecum jenată.

În iulie anul trecut, ea i-a spus lui Howard Stern despre fotografiile respective și a recunoscut că iubitul ei a încercat să o facă să se dezbrace odată cu el. „Ei bine, a fost Europa. Era după o săptămână în care fusese frig, atunci se încălzise și oriunde am privit, parcă toată lumea era goală. Era Europa, era Italia și cred că voia să se potrivească cu localnicii,  la sfârșitul călătoriei noastre”, a continuat ea.

Orlando nu a precizat unde se afla când și-a făcut cele mai recente fotografii nud, dar și-a actualizat ultima dată fanii acum o săptămână, în timp ce el și Katy se aflau într-un turneu superb în Italia.

El și viitoarea sa soție au început să se întâlnească la începutul anului 2016, deși s-au despărțit puțin peste un an mai târziu, în februarie 2017. Dar dragostea lor i-a adus din nou împreună și s-au reunit un an mai târziu, în februarie 2019. În martie anul trecut, Katy a dezvăluit în videoclipul ei Never Worn White că era însărcinată cu primul lor copil. Fiica lor, Daisy, a venit pe lume în august anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre