Până la Chanel și Vuitton, Oana Zăvoranu s-a tăvălit prin gunoaie. „Nu-ţi poţi imagina cum miroseam…”

Până la Chanel și Vuitton, Oana Zăvoranu s-a tăvălit prin gunoaie. „Nu-ţi poţi imagina cum miroseam…”
Unii o critică, alții o adoră, dar Oanei Zăvoranu nu-i pasă de gura lumii. Ea știe să trăiască frumos și să-și vadă de viață.

La 49 de ani, Oana Zăvoranu le dă clasă domnișoarelor. Arată excelent, dar nu se poate opri să nu se implice în scandaluri.

Oana Zăvoranu, fascinată de mașina gunoierilor. „Mă căţăram pe ea şi nu-ţi poţi imagina cum ieşeam de acolo şi cum miroseam…”

Într-un interviu mai vechi pentru revista Viva, Oana Zăvoranu a dat declarațiile privind copilăria sa. Tot atunci cu apărut și câteva fotografii necunoscute de fanii acesteia, cu vedeta micuță, având părul scurt. Bruneta a povestit că era îndrăgostită de mașina gunoierilor și, ori de câte ori o vedea, făcea multe năzbâtii.

”Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană. Plecam curată de acasă, îmbrăcată frumos şi ajungeam jupuită şi julită. Aşteptam maşina de gunoi să vină pe stradă şi cum ajungea în dreptul meu, mă căţăram pe ea şi nu-ţi poţi imagina cum ieşeam de acolo şi cum miroseam. Mama nu înţelegea ce se întâmplă”, a mărturisit vedeta.

A rămas totuși acolo un „dar dacă…”

Tot cu ani în urmă, Oana a vorbit și despre marea sa pasiune, schiul. Din nefericire, a fost obligată să renunțe la acest minunat sport, pentru că părinții au sfătuit-o să se ocupe de școală. „Am fost campioană la juniori, la schi. Am fost până la vârsta de 7 ani, când au trebuit părinții mei să decidă clar dacă mă îndrept spre un sport de performanță. Ceea ce ar fi însemnat să renunț la școală, sau nu. Pentru că la noi schiul nu exista aproape deloc la vremea respectivă.

A trebuit, cu durere în suflet, să renunț. De supărare nu am mai pus niciodată schiuri în picioare. (…) Eram pe pârtie de la 8 dimineața până seara, când se deschideau nocturnele. Da, am un regret. Cine știe ce campioană aș fi ajuns?! Deși viața a fost ok și nu pot spune că, nefăcând schi, am nimerit rău. A rămas totuși acolo un „dar dacă…”, a spus, aceasta, cu sufletul greu.

Sursă foto: fanatik