Panică în clanul Kardashian, Kourtney este disperată: proaspătul ei soț e în stare gravă la spital

Panică în clanul Kardashian, Kourtney este disperată: proaspătul ei soț e în stare gravă la spital
Nu a trecut mult de la nunta sa fabuloasă, din Italia, soțul lui Kourtney Kardashian a ajuns rău de tot.

Toboșarul Blink-182, în vârstă de 46 de ani, Travis Barker a fost dus de urgență la spital, marți după-masă, iar Kourtney Kardashian i-a fost alături.

Muzicianului i s-a făcut rău acasă. Kourtney a fost cea care a sunat la 911, iar artistul a fost  luat de paramedici pe targă de acasă, în papuci de casă.  Paparazzi l-au surprins din spate, în timp ce avea mâna dreaptă ridicată și i se vedea inconfundabilul tatuaj cu un craniu.

Kourtney Kardashian l-a urmat, îmbrăcată toată în negru și cu gluga de la un hoodie trasă pe cap, în speranța că nu va ieși în evidență. Odată ce ambulanța s-a pus în mișcare, ea a fost urmată de mașina trupelor de pază ale vedetei.

Copiii lui Barker le cer fanilor să se roage pentru el

La scurt timp după ce Travis Barker a fost spitalizat, fiica acestuia, Alabama, o adolescentă în vârstă de 16 ani, a scris pe Instagram: „Rugați-vă pentru noi”. Ea a adăugat un emoji înlăcrimat.

Momentan nu se știe clar ce a pățit Travis Barker, însă situația pare să fir gravă. El a fost mutat dintr-un spital la altul. Potrivit TMZ, proaspăt căsătoriții au ajuns întâi la Spitalul West Hills, apoi au fost trimiși la Cedars-Sinai. Apoi, în mijlocul urgenței medicale, rockerul a scris pe Twitter: „Doamne, salvează-mă”. Poate fi o rugăciune. Dar și  numele melodiei pe care o interpretează cu Machine Gun Kelly.

Travis și Kourtney se străduisc să mai facă un copil

Travis Barker și Kourtney Kardashian s-au căsătorit luna trecută, în Italia, la Portofino, într-un castel de vis. A urmat luna de miere, în care s-au străduit din răsputeri să facă un copil, deși fiecare are mai mulți, din relațiile anterioare.

Kardashian a mărturisit recent că a apelat, pe lângă inseminările in vitro, și la abordări holistice. Mai mult, în această perioadă, ea a avut COVID-19 pentru a doua oară.

Sursa foto: Instagram