Paris Hilton, prima dovadă că a devenit mamă. Poza cu băiețelul ei face furori

Paris Hilton, prima dovadă că a devenit mamă. Poza cu băiețelul ei face furori
Celebra moștenitoare a imperiului Hilton are acum un urmaș. Paris Hilton a anunțat că ea și soțul ei sunt părinți.

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinți. Primul lor copil a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat, după cum relatează presa de peste ocean. „A fost mereu visul meu să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit. Suntem extaziați să ne formăm o familie împreună, iar inimile noastre explodează de atâta iubire pentru fiul nostru”, a spus Paris Hilton.

„Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult eşti deja iubit”, a afirmat ea, într-o postare pe reţelele de socializare însoţită de o fotografie şi de un emoji cu o inimă albastră.

Deși este primul copil pentru ea, soțul ei, Reum, în vârstă de 40 de ani, mai are o fiică de 10 ani cu vedeta TV Laura Bellizzi. Acesta afirmă că și-a văzut fiica „o singură dată”. Legat de decizia de a deveni mamă, Paris Hilton a dezvăluit, pentru revista People că ea și soțul ei au dorit mult să devină părinți și chiar au apelat la o fertilizare in vitro în timpul pandemiei.

A fost „momentul potrivit”, spunea Paris Hilton, 41 de ani, deoarece lumea era „în impas” la începutul crizei Covid-19. Într-o declaraţie publicată marţi de aceeași revistă, Paris Hilton a spus că cei dragi ei sunt „copleşiţi de dragoste pentru băieţel”.

În trecut, Paris Hilton s-a dat în stambă cu înregistrări erotice

Urmașa imperiului omonim, Paris Hilton e cunoscută pentru stilul ei de viață opulent și, cu ani în urmă, a ținut ani de zile prima pagină a ziarelor cu faptele sale deșănțate. În 2003 a apărut o filmare cu ea făcând sex. În 2006 a primit cinci zile de pușcărie pentru condus fără permis. În 2010 a fost prinsă în Las Vegas cu droguri într-o pungă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Acum, la 41 de ani, lui Paris Hilton îi place să petreacă, dar nu o mai face ca în tinerețe. Nu a mai călcat de mult de cealaltă parte a legii. Deja a lansat propria linie de modă și o colecție de parfumuri. În plus, activează ca DJ și cântăreață.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre