Pasionat de gătit, fiul lui David Beckham se apucă să creeze modă pentru bucătari. Dezvăluiri din intimitate

Pasionat de gătit, fiul lui David Beckham se apucă să creeze modă pentru bucătari. Dezvăluiri din intimitate
Se știe că fiul cel mare al Victoriei Beckham și al lui David Beckham este bucătarul familiei, pasionat de gătit și mai priceput decât ceilalți, după cum îi place să spună. Și, în timp ce criticii ar putea comenta din cauza aparentei incapacități a lui Brooklyn Peltz-Beckham de a deosebi un sos Alfredo  de un bechamel, tânărul are o idee genială de afaceri: îmbină pasiunea mamei sale pentru modă cu pasiunea sa pentru gătit.

Brooklyn Beckham pregătește să lanseze o linie de șorțuri elegante și linguri de lemn. „Bucătarul în devenire” urmează să lanseze, de fapt, o întreagă gamă de articole de marcă pentru utilizare în bucătărie.

Sursele indică faptul că Brooklyn, care s-a apucat de gătit în timpul lockdown-ului pandemic și are deja 15,3 milioane de urmăritori pe Instagram. Pe această comunitate se bazează că îi va cumpăra rapid produsele, și că noul său brand va fi unul de succes. El va lansa  șorțuri de bucătar, tricouri, bandane, pălării și ustensile de gătit, cum ar fi clești și linguri de lemn, toate inscripționate cu numele său.

Un prieten crede că Brooklyn va revoluționa moda bucătarilor

Un prieten a dezvăluit: „Brooklyn are o echipă care lucrează cu el la idei acum. Are ambiția de a deveni un simbol al modei, dar și un bucătar. El speră să înceapă o revoluție în ceea ce privește îmbrăcămintea bucătarilor. Șorțurile sale, de exemplu, nu vor fi din piele (tradițională, deoarece protejează bucătarii de căldură și de răni), ci vor avea doar curele din piele.

Imaginile în care Brooklyn Beckham gătește au parte de critici dure. În aceasta a scăpat dopul de vin în oală

Are un mare interes pentru modă și design și vor exista și articole precum bandane pentru a nu-ți lăsa părul pe față. În ceea ce privește ustensilele de bucătărie, îi place lemnul lustruit și obiectele supradimensionate. De asemenea, este foarte atașat de cleștele său”, conform Daily Mail.

„Nu sunt un bucătar profesionist”

Brooklyn, la fel ca părinții David și Victoria Beckham, nu se dă în lături de la a construi propriul brand. El a semnat recent o serie de contracte comerciale, susținând laptele vegetal și conservele de sake și vin de orez, fiind, de asemenea, protagonistul unor filmulețe Instagram pentru celebrul ghid Michelin. Într-un filmuleț Michelin, el este văzut mâncând sushi la Hayato, un restaurant de două stele Michelin din Los Angeles, unde meniul de degustare costă 350 de dolari de persoană.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Brooklyn, în vârstă de 24 de ani, a încercat o carieră în fotbal, modeling și fotografie înainte de a se îndrepta spre lumea gastronomiei. Dar au existat controverse cu privire la abilitățile sale de bucătar. Videoclipurile care îl arată cum gătește bucăți enorme – și extrem de scumpe – de carne i-au descurajat pe unii, iar utilizarea unor cantități uriașe de unt și ulei a atras, de asemenea, comentarii.

În lumea mâncării italiene, a fost criticat pentru că a folosit sos de roșii dintr-un borcan pentru a face lasagna și pentru că a adăugat sos bechamel la spaghete pentru Pasta Alfredo, în loc să folosească sos Alfredo (cu smântână, usturoi și pătrunjel) cu fettucine. Iar când telespectatorii au observat un dop de vin în ragu, Beckham a insistat că acesta era acolo pentru a face mai fragedă mâncarea.

Are propriul serial: Cookin’ With Brooklyn. Nu face mare lucru

Anul trecut, a fost creat un serial de televiziune pe rețelele de socializare, Cookin’ With Brooklyn, împreună cu proprietarii Facebook Meta. În cadrul acestuia, se pare că a fost asistat de o echipă de 62 de persoane pentru a crea videoclipuri scurte în care a pregătit mâncare pentru prieteni. Pentru un sandviș cu pește și cartofi prăjiți, un prieten bucătar a bătut și a gătit peștele și a gătit și cartofii prăjiți. Contribuția lui Brooklyn s-a limitat la a întinde aioli pe un covrig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Într-un videoclip mai recent, el a făcut un sandviș cu brânză la grătar și a ars pâinea cu ajutorul unui prăjitor. Unii au fost distrași de o gaură mare în pantalonii de trening, alții au descris sarcastic rezultatul ca fiind o „capodoperă culinară”.

Totuși, tânărul Beckham insistă:  „Nu sunt un bucătar profesionist. Nu am spus niciodată asta. Nu aș spune niciodată așa ceva. Evident, tatăl meu știa ce face de la o vârstă foarte fragedă. Eu nu mă ocup de gătit decât de nici măcar trei ani”. Săptămâna trecută a spus pe Instagram: „Îmi place să gătesc pentru că este unul dintre puținele lucruri care mă face să nu mă gândesc la tot ce se întâmplă”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre