„Patriarhul” presei sportive, Ovidiu Ioanițoaia, și-a pus sufletul pe tavă. „Nu știu dacă am iubit-o”

„Patriarhul” presei sportive, Ovidiu Ioanițoaia, și-a pus sufletul pe tavă. „Nu știu dacă am iubit-o”
Este considerat cel mai bun jurnalist sportiv, dar sunt puțini cei care au reușit să știe lucruri despre viața lui Ovidiu Ioanițoaia.

Este cel mai cunoscut jurnalist sportiv și se consideră un bărbat fericit în căsnicie. Cine este cea de-a doua soție a lui Ovidiu Ioanițoaia.

„Patriarhul” presei sportive, Ovidiu Ioanițoaia, și-a pus sufletul pe tavă. De ce a plecat din America și a divorțat

Invitat în podcast-ul Gazetei Sporturilor, „Profu’ de Sport”, celebrul jurnalist Ovidiu Ioaniţoaia a vorbit despre începuturile sale. Acesta a rememorat momentul în care s-a căsătorit cu o frumoasă americană și s-a mutat în țara tuturor posibilităților. A rezistat însă doar șapte luni, pentru că a înțeles că România este locul unde vrea să trăiască.

„Ne-am cunoscut din întâmplare, pe stradă, în față la Lido. M-a întrebat nu mai știu ce”

„Am fost plecat 7 luni. Am fost căsătorit cu o americancă, da. M-am tot gândit: m-am însurat cu ea pentru că o iubeam sau pentru că era americancă și era mirajul acela extraordinar? Nici nu puteai să-ți imaginezi pe atunci că stai de vorbă cu o americancă. Ne-am cunoscut din întâmplare, pe stradă, în față la Lido.

M-a întrebat nu mai știu ce. Ea lucra la Columbia University și venise într-o vizită la București. M-a întrebat de o adresă, iar eu i-am zis: «Hai, că te conduc». Am condus-o și așa a ajuns…”, a declarat jurnalistul.

Cine este actuala parteneră de viață a lui Ioanițoaia

De un sfert de veac, Ioanițoaia are o căsnicie frumoasă cu Sorin, o avocată interesantă, mai mică cu 25 de ani decât jurnalistul.  Sursele spun că aceasta, avocat în Baroul Giurgiu ar fi fost singura femeie din viața lui Ovidiu Ioanițoaia care a reușit să-l facă bărbat de casă.

Și pentru că astrele s-au aliniat în viața gazetarului, Sorina are o relație extraordinară și cu Iulia, fiica lui Ioanițoaia dintr-o relație anterioară a acestuia. Fetele sunt ca două prietene, mai ales că diferența de vârstă între ele este de doar nouă ani.

Sursă foto: twitter