Paula Seling este în doliu. Artista a dat vestea îngrozitoare

Paula Seling este în doliu. Artista a dat vestea îngrozitoare
Cu puțin timp în urmă, Paula Seling a făcut un anunț trist pe contul său de socializare. Nu s-a gândit niciodată că ar putea trece prin așa ceva.

A ajutat nume mari din România, dar acum a plecat într-o lume mai bună. Paula Seling este tristă.

Paula Seling este în doliu. Artista a dat vestea îngrozitoare

Pe contul său de facebook, Paula Seling le-a dat fanilor săi cea mai tristă veste. Ea a anunțat decesul Gabrielei Duțescu, fosta sa profesoară, femeia care spune că i-a dat vocea și pe care a considerat-o a doua sa mamă. De meserie foniatru (antrenor de voci), Gabriela Duțescu a modelat nu doar vocea Paulei, ci și a Didei Drăgan, Smiley, Tudor Chirilă sau Marcel Pavel.

Vă iubesc cu tot sufletul meu. Și dacă mă simțiți, poate vedeți cat de rău îmi pare…

„Dragi prieteni, ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare… profesoara mea, cea care mi-a fost ca o mamă, care mi-a dat vocea pe care o am, s-a stins din viață. Aș fi vrut să las problemele mele și doar să o strâng în brațe, să îi spun că o iubesc … Nu am făcut-o în ultimele săptămâni.

Dacă aș fi știut, aș fi dat orice doar să stau la un ceai cu ea… acum nu se mai poate. Sper să mă ierte … Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată. Doamna Duțescu, vă iubesc cu tot sufletul meu. Și dacă mă simțiți, poate vedeți cât de rău îmi pare…

Vă rog să veniți în număr cât mai mare

Pentru toți cei ce vor să aducă un omagiu, înmormântarea va avea loc la Cimitirul reformat Giulesti – Calvin, vineri de la ora 13.00. Iar doamna noastră își va lua rămas bun de la noi la capela Belu, la ora 11.00, unde va avea loc slujba. Vă rog să veniți în număr cât mai mare, știu că doamna se va bucura să îi fim alături pe drumul spre stele.

Doamnă, drum bun. Rămâneți in inima mea mereu. Vă iubesc cu tot ce sunt. Odihnă veșnică și drum lin printre stele!”, au fost cuvintele pline de durere ale cântăreței.

Sursă foto: facebook