Chef Florin Dumitrescu lasă bucătăria pentru a-și încerca talentul în comedie

Chef Florin Dumitrescu lasă bucătăria pentru a-și încerca talentul în comedie
Se pare că  chef Florin Dumitrescu  și-a descoperit o nouă vocație. Îndrăgitul chef ajunge din nou la cea mai vizionată emisiune umoristică din România. De data aceasta emoțiile sunt mari.

Salvați-vă data: duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și pe Antena Play. Chef Florin Dumitrescu vine la iUmor, dar nu cum v-ați aștepta. Așa cum vă amintiți, în luna februarie, el a fost unul din jurații surpriză ai emisiunii.

Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezonul cu numărul 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta este, de la o edișie la alta, o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu abia în ziua respectivă.

Când a ajuns la masa juriului, chef Florin Dumitrescu a crezut că doar se va distra, apoi a avut parte de momente incredibile, când pe scenă au urcat Iosif Ștefănescu și Bogdan Vandici, pentru a lua la roast diferite ipostaze prin care au trecut împreună.

Chef Florin Dumitrescu nu a rămas în pană de idei

Acum a venit momentul „răzbunării”. Chef Florin Dumitrescu vine la iUmor din postura în care el îi va lua la „roast” pe ceilalți. „Am ceva emoții pentru roastul ăsta, am scris multe tâmpenii”, a mărturisit îndrăgitul chef. El le-a dat tag în postare celor trei jurați ai emisiunii iUmor.

„Cineva spera că am rămas fără idei”, mai spune chef Florin Dumitrescu. Și dă asigurări că nu e deloc așa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iUmor Romania (@iumor.romania)

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube „iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

Sursa foto: Instagram / Antena 1 / IUmor