Pensionarele Kung-Fu au ajuns la Jandarmerie. Acuzații grave

Pensionarele Kung-Fu au ajuns la Jandarmerie. Acuzații grave
La 90 de ani o pensionară a fost călcată de oamenii legii. Asta după ce a fost reclamată de alta. Sunt acuzații grave la mijloc.

Pensionarele Kung-Fu au ajuns la Jandarmerie. Deși au 90, respectiv 71 de ani, nu sunt deloc cuminți, aceste bunicuțe.

O pensionară în vârstă de 90 de ani a fost călcată de jandarmi, după ce o vecină de-a ei a sunat la 112 să o reclame. Victima s-a plâns că femeia i-ar fi spart ușa. Iar apoi a și luat-o la bătaie cu pumnii și cu picioarele.

Pensionarele Kung-Fu au ajuns la Jandarmerie

„În data de 07 februarie, în jurul orei 10:30, jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat o distrugere. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelanta, o femeie în vârstă de 71 de ani. Aceasta a relatat faptul că vecina sa, în vârstă de 90 de ani, i-a distrus uşa de acces în locuinţă. A lovit-o cu pumnii şi picioarele.

Femeia a declarat că vecina sa o acuză de furtul unor obiecte din locuinţă. Și precizează că nu este prima dată când aceasta îi distruge uşa de acces în locuinţă. Persoana reclamată nu a fost găsită la domiciliul acesteia, însă jandarmii au întocmit pe numele ei actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, anunță Jandarmeria.

Sursa foto: Instragram

Minerva: Gânduri despre Covid. Când vom scăpa de virus?