Pepe a dat lovitura! Intra puternic în televiziune, ca prezentator într-o emisiune celebră. Vestea va bucura multă lume

Pepe a dat lovitura! Intra puternic în televiziune, ca prezentator într-o emisiune celebră. Vestea va bucura multă lume
După plecarea lui Cosmin Seleși de la emisiunea Te cunosc de undeva, toată lumea se întreba cine îi va lua locul. Enigma a fost acum dezlegată.

16 sezoane și-a încântat fanii cu talentul său ieșit din comun, dar acum Cosmin Seleși a părăsit corabia. Cine îi va lua locul?

Pepe a dat lovitura. Va face parte din echipa celui mai îndrăgit show de către români

La sfârșitul anului trecut, Cosmin Seleși a părăsit trustul Antena, pentru că nu i s-a prelungit contractul și s-a dus la concurență. Cum locul era liber, toată lumea s-a întrebat cine va fi vedeta care va fi alături de frumoasa Alina Pușcaș. Jurnaliștii de la Fanatik au aflat că cel care va fi noua revelație este chiar Pepe.

Contactat, artistul, care e de mult familiarizat cu show-ul iubit de telespectatori, a recunoscut și a fost mirat cum de a răsuflat știrea. Pepe este totodată câștigător de două sezoane din emisiune, sezonul 3, respectiv sezonul 4. E clar pentru toată lumea că mai marii Antenei au știut exact pe cine să aleagă astfel încât succesul să fie garantat.

“Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent”

”Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni”, a mărturisit Pepe.

Când încep filmările

Filmările la cel de-al 17-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” vor începe în această lună. În acest moment se lucrează intens la lista de invitați.

Sursă foto: instagram