Pepe și Raluca au făcut prima schimbare în viața lor după divorț

Pepe și Raluca au făcut prima schimbare în viața lor după divorț
Sunt, deja de o săptămână oficial divorțați, iar viețile lor au luat-o în direcții diferite. Acest lucru a devenit deja vizibil.

Pepe și Raluca au făcut prima schimbare în viața lor după divorț. Pepe și Raluca s-au separat la notar, după opt ani de mariaj. Cei doi au împreună două fetițe, care locuiesc cu mama, după ce aceasta a părăsit domiciliul conjugal. Mutarea a avut loc în toamna anului trecut. Fetițele petrec însă foarte mult timp și alături de tatăl lor. Pepe și Raluca vor să le ofere fetițelor o viață bună și fericită în continuare.

„De la anul 2021, aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online.

Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a declarat Pepe pentru revista VIVA!. Legat de dragoste și dacă mai crede în ea, acesta a spus că susține în continuare dragostea adevărată. Pepe a punctat faptul că se poate trece peste orice dacă există comunicare în cuplu. Pe de altă parte, în privința geloziei din „orice prostie sau orice privire” înseamnă că ești paranoic, a mai spus artistul.

Pepe și Raluca au făcut prima schimbare în viața lor după divorț

„Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. (…) Mie mi se pare că sunt mult mai echilibrat ca acum 20 de ani”, a mai declarat artistul în același interviu.

Pepe și Raluca au făcut prima schimbare în viața lor după divorț

Duminică dimineața a dezvăluit prima schimbare majoră din viața lui. Și-a ras barba și a anunțat că poate va avea ceva mai mult succes așa. „O să-mi verific și eu mesageria, poate fără barbă am succes!”.

Pentru Pepe, duminică a fost zi de muncă, artistul având o nouă serie de filmări pentru emisiunea Te cunosc de undeva!.

Raluca Pascu a făcut primul pas după divorț.

Și fosta sa soție a trecut printr-o schimbare majoră. Zilele trecute, așa cum Rețete și vedete a scris deja, aceasta și-a schimbat radical look-ul. Raluca a etalat o ținută echilibrată, deloc provocatoare: fustă midi, maletă, palton, toate pe nuanțe închise, deloc stridente.

Sursa foto: Instagram

Zile grele pentru Alex Bodi. Capatos și fiul lui au văzut când o bătea pe Bianca