Petrecere cu stil pentru Sylvester Stallone la 75 de ani de ani. I-au dat strălucire bijuteriile familiei: soția Jennifer Flavin și fiicele lor

Petrecere cu stil pentru Sylvester Stallone la 75 de ani de ani. I-au dat strălucire bijuteriile familiei: soția Jennifer Flavin și fiicele lor
Legenda de la Hollywood a petrecut în compania ființelor pe care le apreciază cel mai mult. Sylvester Stallone și-a sărbătorit recent cei 75 de ani alături de soția sa plină de farmec, Jennifer Flavin, și de cele trei umitoare fiice ale lor.

Stallone a arătat cool într-o cămașă albă cu nasturi și blugi și o pereche de ciocate kaki. Soția sa Jennifer, în vârstă de 53 de ani, a emanat stil, într-o rochie neagră șic, în timp ce fiicele lor, Sistene, 24 de ani, Sophia, 25 de ani și Scarlett, 20 de ani, au întors capetele, afișând tinerețe și ținute la modă. Femeile aveau mai multe pungi cadou pentru superstar, a cărui zi de naștere oficială este 6 iulie. Printre invitați a fost și fratele lui Sylvester, Frank Stallone.

Stallone va fi Dwight „Generalul” Manfredi în serialul „Tulsa King”

Petrecerea aniversară a avut loc imediat după ce Stallone a discutat despre rolul din noul serial „Tulsa King”. Viitorului serial Paramount+ este produs de Taylor Sheridan, împreună cu Terence Winter („The Sopranos”), care e și scenarist al serialului. Această nouă serie îl urmărește pe mafiotul din New York, Dwight „Generalul” Manfredi (Stallone), care este eliberat din închisoare după 25 de ani. Spre surprinderea lui, el este trimis fără prea multă ceremonie de șeful său să își înființeze un magazin în Tulsa, Oklahoma, și realizează că fosta sa gașcă mafiotă nu va avea grijă de el așa cum sperase. Manfredi pune bazele unei grupări noi, pentru a-și crea propriul imperiu criminal, într-unul dintre cele mai puțin probabile locuri.

Pasionatul de polo călare și-a dorit mereu să joace un gangster

Creatorul serialului, Taylor Sheridan, înainte de a da lovitura în cetatea filmului cu scenariul fimului „Sicario”, a fost actor și l-a cunoscut pe Stallone la o fermă de cai. „Eu și fiicele mele exersam – joc mult polo călare; oamenii chiar mă întrebau în trecut cum de îmi pot permite această pasiune. Am jucat cu cel mai prost cal de pe planetă, dar am învățat și, în cele din urmă, după ce am făcut bani, am început să intru și în… curse de polo de cowboy”, a spus Stallone. Actorul a mai precizat că a reușit să își învețe și fiicele, dar că Taylor Sheridan, pe care l-a întâlnit într-un hambar, încă mai are mult până la reușită.

Stallone a mai dezvăluit, plin de umor: „Întotdeauna mi-am dorit să joc un gangster de când… practic mi-am început cariera, jefuind pe toată lumea… dar nu s-a întâmplat niciodată. Am propriile mele scenarii de ce, dar mai bine mai târziu decât niciodată.”

Polo-ul cowboy este o variantă de polo jucată mai ales în vestul Statelor Unite. La fel ca polo călare varianta clasică, se joacă în „chukkas” (perioade) cu două echipe pe cai care folosesc ciocane pentru a lovi o minge prin poartă. Se deosebește de poloul tradițional prin faptul că cinci călăreți alcătuiesc o echipă, în loc de patru, se folosesc șei și echipamente occidentale, iar terenul de joc este de obicei o simplă arenă de rodeo sau altă zonă închisă de pământ, în interior sau în exterior. De asemenea, în loc de mingea mică folosită în polo călare tradițional, jucătorii folosesc o minge medicinală mare de cauciuc roșu și folosesc ciocane cu tije lungi din fibră de sticlă și capete din cauciuc dur.