Picanteriile de la nunta fiului lui David Beckham. Câte milioane de dolari credeți că a costat sindrofia?

Picanteriile de la nunta fiului lui David Beckham. Câte milioane de dolari credeți că a costat sindrofia?
Brooklyn Beckham, fiul cel mare al fotbalistului legendar David Beckham și al fostei membre Spice Girls, Victoria, s-a căsătorit cu actriţa Nicola Peltz, într-o locație de vis din Palm Beach. Nicola provine din părinți celebri și bogați, ca și părinții lui Brooklyn.

Brooklyn (23 de ani) şi Nicola (27 de ani), fiica miliardarului Nelson Peltz şi a fostului model Claudia Heffner, formează un cuplu din 2019.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au avut parte de o nuntă evreiască de 5 stele, fiind primul copil al soților Beckham, din cei 4, care face pasul cel mare. Costurile ceremoniei și ale petrecerii organizate pe pajiștea unui domeniu deținut de tatăl miresei, au egalat o nuntă regală. Toate detaliile din interior au ieșit la iveală – deși socrii mari și mici au dat ordin clar: fără informații către presă, fără telefoane mobile și fără postări pe rețelele sociale.

Invitați de top

Ban pe ban, toată sindrofia a costat peste 3 milioane de euro, susțin furnizorii pentru tabloidele engleze. Și era și de așteptat, din moment ce invitații au fost personalități de mare rang. Printre aceștia s-au numărat Venus și Serena Williams, Eva Longoria și Chef Gordon Ramsay.

De asemenea, au mai fost prezenţi Tom Brady şi soţia sa Gisele Bundchen, dar şi Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls, Snoop Dog și Marc Anthony.

Rochia de mireasă, semnată de casa Valentino

Mireasa, pe care ați văzut-o jucând în filmul Transformers, a purtat o rochie Valentino, creată de designerul Piepaoio Piccioi. Cavalerii de onoare au fost fraţii lui Brooklyn, Romeo şi Cruz, iar domnişoara de onoare a miresei a fost chiar bunica ei din partea mamei, Bunny, dar și Harper Beckham, în vârstă de 10 ani, care s-a ocupat de presărarea petalelor de trandafiri pe aleea pe care urma să calce mirii.

Cadou de nuntă de aproape 11 milioane de dolari

Proaspeții însurăței au primit cadou din partea familiilor o vilă uriașă, în valoare de aproape 11 milioane de dolari, situată pe colinele din Beverly Hills. Zona este una exclusivistă, având vecini doar milionari și oameni celebri, printre care și pe româna Anastasia Soare, cunoscută și ca „regina sprâncenelor”.

Nora și soacra nu au căzut de acord pe tema rochiei de mireasă.

Un cadou pe care nora nu a dorit nici în ruptul capului să-l primească de la soacra sa,Victoria Beckham a fost ca ea să-i creeze rochia de mireasă!

Deși Victoria a dat lovitura în industria fashion, se pare că gusturile Nicolei sunt diferite sau cel puțin „mult mai pretențioase”.

Înainte de toate, au semnat contract prenupțial

Fiind foarte tineri, părinții mirilor au insistat ca aceștia să semneze un contract prenupțial. Pentru a evita durerile de cap în cazul unei despărțiri, bineînțeles.

E bine de menționat că familia Beckham stă pe o avere de 470 de milioane de dolari, pe când familia miresei, Nelson și Claudia Peltz, au 1.7 miliarde de dolari în bănci.

Familia Peltz

În plus, una dintre dorițele socrilor mici a fost ca Brooklyn să preia numele Peltz, așa cum fiica lor a preluat numele Beckham.