Această rețetă se face foarte ușor și va fi pe gustul tuturor. În plus, știți că tot ce ați preparat este din ingrediente de calitate.

Piept de pui în crustă din fulgi de porumb. Rețeta

Fâșiile din piept de pui în crustă din fulgi de porumb sunt crocante la exterior și și fragede la interior.

Ingrediente

  • 600 g piept de pui dezosat
  • 3 ouă
  • 100 g făină
  • 200 g fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • zeamă de lămâie
  • ulei de măsline

Mod de preparare

  • Feliem pieptul de pui în fâșii lungi pe care le masăm cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie, apoi le condimentăm cu sare și boia de ardei dulce. Le lăsăm să se odihnească 10-15 minute.
  • Amestecăm ouăle cu un praf de sare, piper și o lingură de făină.
  • Strivim ușor fulgii de porumb, ca să poată îmbrăca mai bine pieptul de pui.
  • Trecem fâșiile din piept de pui mai întâi prin făină, apoi prin compoziția de ouă și la final prin fulgii de porumb și le așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.
  • Dăm tava la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 de grade, sau până când sunt bine rumeniți fulgii de porumb.
  • Servim pieptul de pui în crustă din fulgi de porumb, cu un sos de usturoi sau cu un sos picant de roșii cu ardei copt.

Câștigătoarea de la „Vedeta populară” pune banii la ”saltea”. A luat 100.000 de lei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp