Poliția îi cercetează pe Pepe! Artistul i-a făcut un gest incalificabil soției, în public, după ce ea l-a scuipat

Poliția îi cercetează pe Pepe! Artistul i-a făcut un gest incalificabil soției, în public, după ce ea l-a scuipat
Pepe și Raluca Pascu au anunțat că divorțează după 8 ani de mariaj, la notar, și părea cel mai liniștit divorț din showbizul românesc. Părea, până acum. Au dat de înțeles inclusiv că au căzut de comun acord asupra partajului și a creșterii celor două fetițe ale lor.

Lucrurile au luat, însă, o întorsătură ciudată. În timp ce postează video-uri cu fetițele ei și ale lui Pepe la joacă, frumoasa brunetă s-a adresat instanței. Raluca Pastramă a ajuns să ceară un ordin de protecție față de cântăreț. Solicitarea ar putea să influențeze radical acordarea custodiei asupra copiilor.

Raluca și Pepe au împreună două fetițe, Maria, în vârstă de 8 ani și Rosa Alexandra, de 5 ani. Până acum, după mutarea Ralucăi, care a luat cu ea și fetițele, acestea și-au vizitat periodic tatăl și chiar au dormit la el.

Ce i-a făcut Pepe soției sale

Potrivit România TV, decizia Ralucăi Pascu a fost declanșată de faptul că fiica afaceristului Nelu Pastramă și cel alături de care a trăit opt ani au ajuns să se certe teribil, scandalul escaladând în scene de violență extremă din partea cântărețului.

În timpul unei întâlniri dinte cei doi, în oraș, vineri seara, lucrurile au degenerat, ajungându-se la violență. Anumite surse din anturajul celor doi susțin că artistul ar fi fost sub influența alcoolului și i-a făcut Ralucăi o scenă de gelozie în public. De față erau și cele două fetițe, susțin aceleași surse.

Tânăra de 29 de ani i-a răspuns, l-a scuipat, iar după acest gest, Pepe ar fi lovit-o, grav, tânăra mămică dezechilibrându-se și căzând pe jos. După ce și-a revenit, Raluca nu a ezitat și a sunat imediat la 112, chemând poliția. În urma incidentului, Pepe a primit un ordin de restricție, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Vor mai divorța în fața notarului Pepe și Raluca?

Deși a părăsit domiciliul conjugal, Raluca nu a făcut nicio declarație despre acest subiect. Anunțul l-a făcut Pepe, într-un video, la câteva săptămâni după separarea efectivă. Tot el a dat de înțeles că divorțul va decurge în termeni amiabili, în fața notarului, fiind stabilite deja toate detaliile patrimoniale.

Iată că lucrurile nu sunt deloc așa de roz cum le prezenta artistul. Mai mult, în acest context, un ordin de protecție solicitat de Raluca Pascu îi poate fi acesteia de ajutor în câștigarea custodiei asupra fetițelor.

Rămâne de văzut dacă instanța îi va acorda Ralucăi ordinul de protecție care ar urma să-l țină pe artist la distanță pentru o perioadă de maxim 6 luni. Dacă instanța va decide în favoarea ei, în această perioadă cântărețul nu va avea dreptul să se apropie de locuința fostei soții sau de locul de muncă al acesteia.

Cum s-au cunoscut Pepe și Raluca

Ionuț Pascu, așa cum îl cheamă în realitate pe artist, și Raluca Pastramă (actualmente Pascu) s-au cunoscut prima dată când aceasta era doar o adolescentă, având 14 ani când Pepe a cântat la nunta unui verișor de-al ei. Peste doar câțiva ani, cei doi s-au reîntâlnit într-un club, iar povestea lor de dragoste a început intempestiv.

Cununia civilă dintre ei a avut loc pe 18 aprilie 2012, perioadă în care bruneta era deja însărcinată cu prima lor fetiță. Cei doi au făcut și nuntă, în 2014, nași fiindu-le Andra și Cătălin Măruță. Un an mai târziu s-a născut și a doua fiică a cuplului.

Se pare că neînțelegerile dintre ei datează de acum doi ani, vorbindu-se de faptul că artistul ar fi avut o aventură cu o femeie de afaceri din Capitală, situație peste care, se pare, Raluca nu a putut trece, în ciuda faptului că, în tot acest timp, cei doi au pozat în îndrăgostiți pe rețelele sociale.

Mai amintim că Pepe nu este la primul divorț. Cu un an înainte să se căsătorească cu Raluca, el s-a despărțit de actrița Oana Zăvoranu, acela fiind un divorț petrecut în lumina reflectoarelor, cu vorbe grele și jigniri aruncate în public, de ambele părți.

Încă o femeie din viața lui Bodi vorbește despre viața și afacerile lui: „Bănuiesc că a făcut-o cu cap dacă nu s-a aflat până acum”