Polițist lovit violent de un șofer. Autorul este o beizadea

Polițist lovit violent de un șofer. Autorul este o beizadea
Un polițist de la Rutieră a fost lovit violent cu mașina de un șofer care parcase aiurea, apoi a demarat în trombă. Polițistul este la spital, iar șoferul este acasă.

Sindicatul Polițiștilor Europol susține că șoferul care a lovit un polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului.

Polițist lovit violent de un șofer. Autorul a fost trimis acasă

Un șofer a parcat aiurea, iar când polițistul de la Rutieră a coborât din mașină ca să îl legitimize, acesta l-a lovit pe polițist și a plecat cu viteză de la fața locului.

”Ora 22:08. Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!”, a comunicat Sindicatul.

Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul „avarii”, a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare.

”Șoferul nu a «suportat» critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru.  Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât „tentativă la omor”.

”Ora 23:43. Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nici o problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!”, scrie  Sindicatul Polițiștilor Europol.


Exclusiv. Poliția Română îl caută, iar fugarul Dragoș Săvulescu e la Hollywood, face film