Poveste celei mai interesante apariții. De ce s-a acoperit Miss Thailanda cu cheițele de la doze de bere

Poveste celei mai interesante apariții. De ce s-a acoperit Miss Thailanda cu cheițele de la doze de bere
Miss Thailanda și-a reprezentat țara la competiția Miss Universe și a intrat în istorie. Nu pentru premiul obținut, pentru că nu ea și-a adjudecat cea mai importantă coroniță, ci o americancă, așa cum știți. Însă miss Thailanda și-a asigurat un loc în istorie cu rochia pe care a îmbrăcat-o ca să defileze pe scenă.

Regina frumuseții din Thailanda, Anna Sueangam-iam, în vârstă de 24 de ani, a fost încoronată Miss Thailanda 2022. Aceasta și-a reprezentat țara la competiția Miss Universe, care s-a desfășurat la New Orleans (SUA), luna aceasta. Momentul apariției ei pe scenă, într-o rochie argintie și strălucitoare, a furat toate privirile. Fotografii nu au contenit să capteze imagini, lumea a filmat, iar imaginile defilării ei s-au viralizat.

Asta pentru că frumoasa thailandeză a defilat într-o rochie argintie care lăsa multă piele la vedere. Dar nu asta a impresionat, ci materialul din care era confecționată piesa de îmbrăcăminte. Mai precis, miss Thailanda 2022 a defilat într-o rochie realizată din cheițe de doze de bere și sucuri. Acestea au fost „înnobilate” cu cristale Swarovski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Sueangam-iam (@annasnga_1o)

Imaginea postată pe Instagram a reușit să adune sute de mii de aprecieri într-un timp record. Tânăra și-a explicat alegerea, spunând că „astfel le aduce un omagiu părinților ei, care au fost gunuieri, dar au reușit să-i ofere o educație”.

Părinții frumoasei Miss Thailanda au crescut-o la groapa de gunoi

Anna Sueangam-iam s-a născut și a crescut într-o mahala din capitala Thailandei, Bangkok. Părinții ei erau gunoieri. În copilărie, a fost crescută la o groapă de gunoi, deoarece ambii părinți erau gunoieri angajați ai Administrației Metropolitane din Bangkok, și acolo își desfășurat activitățile lucrative.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Sueangam-iam (@annasnga_1o)


Familia ei a trimis-o mai târziu la un templu pentru a o proteja de un mediu nesigur, în care ar fi putut fi foarte ușor agresată sau abuzată. Ea a crescut printre călugărițe budiste, alături de străbunica ei, care optase pentru viața la mănăstire. A locuit cu străbunica ei călugăriță până când a obținut diploma de colegiu. Pentru că familia nu avea bani să suporte taxele de școlarizare, Sueangam-iam a trebuit să dovedească că merită.

Și, în plus, ea a trebuit să adune puncte de merit, să doneze sânge în fiecare semestru, să colecteze PET-uri și să curețe toaletele publice. Anna Sueangam-iam  a obținut o diplomă cu onoruri (o medalie de aur) de la Colegiul de arte și științe liberale al Universității Kasetsart.

Recomandarile noastre