Prăjitura Madagascar, gata în câteva minute

Prăjitura Madagascar, gata în câteva minute
Nu are nevoie de coacere. Merită să încercați acest desert simplu, cu un gust minunat.

Dacă vrei să faci un desert simplu şi rapid, poţi încerca reţeta următoare, Prăjitura Madagascar este gata în câteva minute, fără coacere, iar gustul este fabulos. În plus, și aspectul e unul ieșit din comun, iar textura vi se va topi pur și simplu în gură. Prăjitura Madagascar vine în trei straturi și culori de ciocolată.

Ingrediente pentru rețeta de prăjitură Madagascar

600 ml frişcă lichidă

200 g ciocolată amăruie

200 g ciocolată cu lapte

200 g ciocolată albă

2 pachete biscuiti

3 linguri mari de unt

Mod de preparare

Fiecare tip de ciocolată se topeşte la bain marie şi se toarnă peste câte 200 ml de frişcă lichidă. Compoziţia se bagă la frigider timp de câteva minute ca să se întărească. Între timp, se fărâmă biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul.

Blatul se toarnă într-o tavă şi se presează bine. Când cremele sunt gata, se pun cu grijă peste blat şi se bagă din nou la frigider. Ideal e ca după ce ați turnat un strat să puneți pentru câteva minute prăjitura la rece, și tot așa.  În funcţie de preferinţe, pe deasupra se pot pune alune sau nuci pisate.

Sursa: Chefi la cuțite

Cum se prepară „Dulce de leche”  sau dulceață de lapte