Nicola și Harper au petrecut o „zi a fetelor” și se aflau la cumpărături în magazinul Victoriei Beckham, din Londra. Viitoarea soție a lui Brooklyn purta un pulover roșu și pantofi cu toc, iar Harper o rochiță neagră.

„Am avut cea mai frumoasă zi a fetelor cu sora mea mai mică @victoriabeckham your store is a dream”, spune modelul în descrierea fotografiei.

Compania Victoriei, ce vinde rochii la prețul de 2000 de lire sterline și genți de 1000 de lire sterline, va înjumătăți numărul anual de produse vândute din cauza crizei create de coronavirus.

Se estimează că Victoria și David Beckham câștigă aproximativ 355 milioane de lire sterline.

Nuntă cu tradiții evreiești

Brooklyn a distribuit săptămâna trecută fotografii de la cererea în căsătorie. Acesta i-a oferit Nicolei un inel de 350 000 lire sterline.

Fiul lui Beckham a declarat că ceremonia va implica semnarea unui contract și se vor cununa sub un baldachin, deoarece nașul lui Brooklyn și tatăl Nicolei sunt evrei.

„Nicola a fost crescută într-o gospodărie evreiască și chiar dacă mama ei nu are această religie, tatăl ei este devotat credinței pe care o are. A fost crescută cu adevăratele valori ale credinței. Când au discutat despre viitorul lor, Brooklyn a fost de acord cu o nuntă evreiască. Nu va fi ortodoxă, nici foarte reigioasă dar va conține elemente tradiționale.

Brooklyn și Nicola plănuiesc să cheltuie aproximativ 4 milioane de lire sterline pe două ceremonii ce vor marca căsătoria lor în 2021.

Cu cine chefuiește de ziua lui Terminator