La emisiunile culinare învățăm o mulțime de lucruri importante la gătit: ingrediente secrete, ponturi, cu se combină ingredientele, cu să așezi mâncarea în farfurie. De luni, 19 octombrie, veți putea să gătiți cu ingrediente aflate la îndemâna oricui, precum țelina ori conopida, care pot schimba complet mâncarea.

O nouă emisiune culinară, „Culoare în farfurie”

Luni, 19 octombrie, TV Paprika lansează cel mai nou show gastronomic local, „Culoare în farfurie” cu Radu Dumitrescu, de la ora 21:00.

Pe parcursul a 16 episoade, Radu Dumitrescu  va demonstra alături de invitații săi  că ingredientele sunt foarte importante în bucătărie. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 21:00.

„Bucătăria mea se învârte în jurul sezonului’, spune chef Rdau Dumitrescu, care folosește toamna hribii, iar iarna carnea, țelina și conopida ca ingrediente principale. Telespectatorii vor învăța să facă și rețete exotice: risotto cu limbă de vițel și cremă de țelină, conopida en papillotte cu păstrăv afumat și hrean sau cocoșel de munte cu piure de țelină, vanilie și migdale.

 Cine este chef Radu Dumitrescu

Fost director de bancă, Radu Dumitrescu este de un deceniu pe cont propriu. În 2011 obținea primul job ca bucătar, în Spania. Reîntors după un timp în țară, a fost îndrumat într-ale gastronomiei de Răzvan Exarhu. În prezent deține două localuri în Capitală. Acest parcurs l-a făcut să-i invite în emisiune pe „oamenii din industria mea pe care am vrut să îi fac cunoscuți”, chefi și antreprenori din domeniul HoReCa.

Astfel, chef-ul gătește în unul dintre episoade împreună cu Dragoș Gurăroșie, care are un foodtruck cu sandwich-uri și e omul din spatele festivalurilor BurgerFest și Bucharest Craft Beer Festival.

 Vedete invitate la „Culoare în farfurie”

Alături de Ioan Bebeșelea, bucătar-șef la restaurantul SyndicatGourmet Sibiu, Radu face o rețetă veche ardelenească, pentru care e nevoie de doar șase ingrediente, iar cu Andrei Isac, proprietar de restaurant cu meniuri bazate doar pe ouă – prepară, evident, o reţetă pe bază de ouă.

Printre invitaţii emisiunii se mai numără Valentina Ion care va găti cu făină albastră, omul de radio pasionat de gătit, Ciprian Muntele sau Mihai Toader – unul dintre primii concurenți ai Masterchef, care prezintă o veche rețetă evreiască din zona Ilfovului, culeasă de la bătrânii care încă o mai gătesc.

La „Culoare în farfurie’ le vom mai vedea la cratiţă și pe câteva vedete din alte domenii decât HoReCa, precum actorul Constantin „Bebe’ Cotimanis, coach-ul de lifestyle şi nutriţie Cori Grămescu şi stilista Adina Buzatu.


Vreți rochițe ca ale soției președintelui Iohannis? Nu costă prea mult

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri