Pregătiți-vă pentru nunta anului! S-a logodit nepotul celei mai bogate femei din Spania

Pregătiți-vă pentru nunta anului! S-a logodit nepotul celei mai bogate femei din Spania
Pregătiți-vă pentru nunta anului! Contele de Osorno, nepotul celei mai bogate femei din Spania, s-a logodit cu iubita sa. Contele are 28 de ani, iar viitoarea mireasă, Belén Corsini de Lacalle, de 31 de ani, provine dintr-o familie bogată de oameni da faceri.

Carlos Fitz-James Stuart y Solís, contele de Osorno, care este fiul cel mai mic al celui de-al 19-lea duce de Alba, se va căsători cu Belén Corsini, după doi ani de întâlniri. Nu au stabilit încă o dată din cauza pandemiei de COVID-19, scrie Daily Mail.

Cuplul a petrecut perioada de izolare la proprietatea familiei Palatul Liria din Madrid, o construcție din secolul al XVIII-lea, alături de tatăl și unchiul contelui.

Belén, care administrează afaceri de familie, este nepoata lui Jacobo Corsini Marquina și fiica lui Juan Carlos Corsini și a Mónica de Lacalle Rubio. Familia Corsini Muñoz este descendenta inginerului Carlos Corsini Senespleda, fondatorul celebrei companii de constructii Corsán.

O relație foarte discretă

Carlos Fitz-James Stuart y Solís și Belén au fost foarte rar observați împreună – prima dată fiind la nunta marchizului de Pickman, în Sevilla, iar a doua oară la nunta lui Manuel de Lacalle și Valentina Zuloaga – fondatorul Es Fascinante, în Zumaia.

Anunțul logodnei este o veste fericită. Practic, în Spania urmează prima nuntă după cea din 2018, a fratelui contelui. Acesta a avut o petrecere fastuoasă tot la reședința familiei.

Ce nuntă de vis a avut fratele mai mare

Fiul cel mare al lui Carlos Fitz-James Stuart și al Matilde de Solís și moștenitor al ducatului de Alba, purta regalia militară completă reprezentând Armeria Regală de Cavalerie din Sevilla pentru nunta sa care a început la prânz în grădinile domeniului.


Exclusiv. Andreea Bălan s-a băgat deja pe afacerea iubitului Tiberiu Argint. Ce bani câștigă!

Secretul teribil al Reginei Elisabeta II, ascuns de familie decenii, s-a aflat


Cuplului i s-au alăturat nu mai puțin de 750 de invitați la nuntă, printre care regina emerită a Spaniei, Sofia, și designerul Agatha Ruiz de la Prada. După ceremonie, noii căsătoriți au găzduit un aperitiv și un prânz lung pe aceeași moșie, servind bere de la berăria familiei La Casa de Alba.

Au interpretat primul lor dans la vals înainte ca oaspeții lor să li se alăture pe ringul de dans și să petreacă până a doua zi, dimineața. Nu este o surpriză faptul că nunta a fost o aventură fastuoasă cu mirele fiind nepotul regretatei ducese de Alba, sau María del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva, pentru a-i da numele complet.

Ducesa de Alba, una din cele mai bogate femei din Europa

Cu o avere de aproximativ 2,2 miliarde de lire sterline, ducesa spaniolă a fost unul dintre cei mai bogați aristocrați din Europa când a decedat, în noiembrie 2014 la reședința sa din Sevilia, Palatul Duenas.

Prietenii, rudele și cei apropiați i-au adus omagii ducesei, cunoscută și sub numele de „Cayetana”, după ce aceasta a murit în urma unei pneumonii.

Soțul ei, Alfonso Diez, care avea cu 24 de ani mai puțin decât ea, se crede că nu a primit nimic moștenire, care a inclus un portofoliu imobiliar impresionant, 50.000 de lucrări de artă și 18.000 de cărți rare, după ce a semnat un document care renunța la orice pretenție asupra averii ei, înainte de căsătoria lor în octombrie 2011.

În schimb, ducesa – care avea descendență regală directă cu regele James II al Angliei – și-a lăsat întreaga moșie în mâna celor șase copii ai săi, fiecare primind câte un palat, precum și mii de acri de pământ. Se spune că cei opt nepoți ai ei au moștenit o parte substanțială din averea ei.

Rudă a lui Winston Churchill, ducesa s-a jucat, copil fiind, cu viitoarea regină Elisabeta a Angliei, în timp ce locuia în Anglia.

La bătrânețe ajunsese abonata tabloidelor spaniole, cu norul ei de păr alb și fața desfigurată de intervenții chirurgicale plastice. „Dacă te uită, nu ești nimeni”, a declarat uneia din aceste publicații.

Istorie fascinantă în familia de Alba

Cea de-a 13-a ducesă de Alba a fost o muză a artistului Francisco Goya în secolul al XVIII-lea și se zvonește că ar fi subiectul „La Maja Desnuda”, celebrul portret al unui nud înclinat, care atârnă în galeria Prado din Madrid.

Născută în 1926 într-un palat neoclasic din Madrid, ea și-a petrecut o mare parte din copilărie la Londra, când tatăl ei era ambasador în Marea Britanie și unde a luat masa cu Winston Churchill și s-a jucat cu prințesa Margaret. Tatăl ei, anglofil și regalist, s-a alăturat dictatorului Francisco Franco la începutul războiului civil al Spaniei, dar relațiile s-au răcit, pe măsură ce a devenit clar că Franco nu va reinstala un rege ca șef al Spaniei.

Ducesa văduvă de două ori s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 21 de ani, în 1947, cu un aristocrat Luis Martinez de Irujo. Nunta a vrut să  rivalizeze cu cea a Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Purtând o coroană de perle și diamante, ea a mers la Catedrala din Sevilla într-o trăsură trasă de cai, cu mii de oameni care străbăteau străzile pentru a o înveseli. Cuplul a avut șase copii.

Ducesa a devenit apropiată vedetelor internaționale, găzduindu-le pe Audrey Hepburn și Jackie Kennedy în vizitele lor în Spania și predându-i palatul din Madrid designerului francez Yves Saint Laurent pentru a organiza un spectacol de modă Dior în 1959. O pasionată de coride și de flamenco, ea a avut loc de cinste deseori la luptele de tauri din iubita ei Sevilă, purtând de obicei o magnifică „mantilă” – voalul tradițional din dantelă spaniolă prins peste un pieptene de păr înalt.

Ducesa, care a iubit un stil de îmbrăcăminte excentric, a purtat colanți de plasă până în anii optzeci, s-a căsătorit cu fostul preot catolic Jesus Aguirre Ortiz de Zarate la șase ani de la moartea primului ei soț.

Al doilea soț al ei a murit în 2001. Relația cu funcționarul public, Alfonso Diez, a surprins opinia publică și a stârnit dezaprobarea din partea reginei Sofia, fiind  dezaprobată în mod deschis și de cei șase copii ai ei. Astfel, înainte de căsătoria Diez, în vârstă de 61 de ani, în 2011, ducesa și-a împărțit averea între descendenții săi pentru a reduce protestele.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp