UPDATE Ora 12.00. Și noul primar al Capitalei, Nicușor Dan se izolează. După ce a participat la un eveniment la Ministerul Fondurilor Europene, Nicuşor Dan a anunţat că se autoizolează. Primarul ales al Capitalei a făcut şi un test COVID-19. „Am făcut testul COVID-19 și am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului.

Știrea inițială

Premierul Ludovic Orban şi-a suspendat în această dimineaţă, 5 octombrie, toate activităţile programate, din cauza unei suspiciuni de infectare cu COVID-19.

Premierul îşi suspendă toate activităţile. E suspect de COVID-19

Potrivit primelor informaţii, suspiciunea de infectare cu noul coronavirus a apărut după ce Orban a participat duminică seară (4 octombrie) la o emsiune televizată, iar o persoană din platoul TV a fost diagnosticată cu COVID-19.

Încă nu sunt informații dspre noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, ca a participat și el alături de Ludovic Orban la aceeași emisiune la România TV.

Alte persoane publice care au participat la emisiunea lui Mănăstire după Orban sunt Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1, deputatul PNL Răzvan Prişcă.

În plus, Ludovic Orban a avut contact cu numeroase persoane, inclusiv la şedinţa de guvern.

Reamintim că și în luna martie, premierul Ludovic Orban a fost suspect de COVID-19 și s-a izolat, din pricină că doi angajați de la Secretariatul General al Guvernului și o persoană de la serviciul de catering erau suspecți de coronavirus.


Ce s-a întâmplat cu Nicolae Furdui Iancu? A dispărut fără urmă din luna martie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri