Preot prins în timp ce spiona fete la duș. „A fost un moment de slăbiciune”

Preot prins în timp ce spiona fete la duș. „A fost un moment de slăbiciune”
Preotul, în vârstă de 40 de ani, a demonstrat că oricine este supus greșelii, Chiar și fețele bisericești cad în ispită. El a fost prins în timp ce se cocoțase pe un scaun în curte sălii de sport, cu scopul de a le spiona pe fete.

Un preot din Sicilia s-a ales cu reputația pătată după ce a fost prins trăgând cu ochiul la mai multe voleibaliste care făceau duș. Prins în fapt, părintele a recunoscut că a greșit, spunând că a avut un moment de slăbiciune.

În întuneric, aceasta a fost observat de o persoană care trecea întâmplător prin zonă și se îndrepta pentru a-și recupera mașina dintr-o parcare. După ce l-a blocat pe „spion” în curtea din spatele sălii de sport, martorul a sunat imediat la Poliție. Agenții care s-au deplasat imediat la fața locului, i-au cerut bărbatului datele personale, moment în care au avut un adevărat șoc: urmăritorul era preot. Atunci când a fost luat la întrebări, părintele a început să își ceară scuze, punând totul pe seama unui moment de slăbiciune pe care l-a avut.

A căzut în ispită…

Foarte jenat, părintele și-a cerut imediat scuze, spunând că a trecut printr-un un moment de slăbiciune. Preotul s-a ales cu o amendă și cu reputația pătată, după ce una dintre jucătoarele de volei a decis să publice incidentul pe rețelele de socializare.

Incidentul revoltător a avut loc în jurul orei 21,15, la Caltanissetta, în Italia, la un centru sportiv unde se antrenează echipa de volei feminin Albaverde, cât și jucătorii unui club de baschet masculin. Fetele terminaseră antrenamentul și s-au dus la vestiar să se spele și să se schimbe de haine, fără să știe că cineva le spiona în timp ce făceau duș, potrivit Giornale di Sicilia.

Preotul român care a lovit o femeie

Recent, preotul Calistrat Chifan a fost filmat în timp ce lovea o femeie, în curtea bisericii, după slujbă. Poliția din Iași a primit deja o plângere la adresa lui și îl cercetează pentru agresiune.

În apărarea sa, părintele celebru pentru sfaturile lui din mediul online, a declarat că victima și sora ei l-au provocat în diverse feluri, începând de la faptul că i-ar fi pus piedică și până la momentul în care l-au filmat.