Prima Doamnă, Jill Biden face pe mama grijulie: „Nu doare, promit”

Prima Doamnă, Jill Biden face pe mama grijulie: „Nu doare, promit”
Soția președintelui Biden își ia în serios rolul de Primă Doamnă. Jill Biden face chiar și pe mama grijulie pentru americanii din New Mexico, în cadrul unui turneu de trei zile.

Jill, soția președintelui Joe Biden, face pe mama grijulie pentru americanii din New Mexico. Prima Doamnă este un real sprijin pentru președintele american, iar asta se știe și s-a văzut chiar și pe parcursul campaniei electorale. Jill Biden este de o viață profesoară de engleză la colegiu, dar și o activistă împătimită în comunitatea sa. 

In cei 43 de ani de căsătorie Jill si Joe Biden au avut parte de bune și de rele, însă le-au depășit împreună. Prima Doamnă este cu siguranță un exemplu de putere, optimism și fidelitate, fiind alături de soțul ei în toți acești ani atât pe parte personală cât și în carieră, aceasta sprijinindu-l de-a lungul drumului în toate decizile sale politice, lucru pentru care Joe Biden i-a fost mereu recunoscător, fapt demonstrat și prin modul în care acesta și-a început discursul de câștigător al ultimelor alegeri: „Buna, sunt soțul lui Jill Biden”, a salutat acesta audiența.

Jill Biden face pe mama grijulie. Le dă asigurări celor ce-și fac vaccin Covid-19 

Jill Biden a plecat într-un turneu de trei zile în New Mexico, în încercarea de a convinge populația americană să-și facă vaccinul anti Covid. După ce s-a întâlnit cu guvernatorul, Jill a mers direct la centrul de vaccinare, acolo unde a luat situația „în mâini” și, ca o mamă grijulie”, a stat lângă cei ce veniseră la vaccin. „Am făcut prima doză și nu doare, promit”, i-a spus Jill unei femei care venise la centru. 

„Vrei să vin cu tine? Voi sta cu ea”, a spus Prima Doamnă în timp ce femeia se ferise de ac. „Nici eu nu mă pot uita. Uită-te la mine. Nu doare. Serios. Este doar în capul tău”

„A făcut o treabă grozavă! a spus Prima Doamnă după aceea, înainte de a se apropia de un alt pacient pentru a întreba: „Pot să vin lângă tine? Trebuie să-ți dai jos jacheta. De ce ai decis să vii? Ai simțit o datorie? Ai avut vreo ezitare?”, sunt doar câteva dintre încurajările și cuvintele rostite de Jill Biden. 

Foto: Facebook

A apărut bărbatul care o consolează pe Jennifer Lopez după despărțirea de Alex Rodriguez