Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după dezvăluirile lui Bodi. Îl face praf!

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după dezvăluirile lui Bodi. Îl face praf!
Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu avea dreptate când spunea că diva este o fire vulcanică și răzbunătoare. În mai puțin de 24 de ore, Bianca i-a dat replică lui Alex Bodi!

Ediția de duminică seară a emisiunii „40 de întrebări” a fost cu adevărat una incendiară pentru fanii Biancăi Drăgușanu și ai lui Alex Bodi.

Afaceristul și-a pus cele mai intime secrete pe tavă, dezvăluind că a bătut-o pe divă de două ori pentru că l-ar fi înjurat de bunica moartă. De asemenea, acesta a mai spus că și-a înșelat soția cu Bianca, apoi a înșelat-o pe Bianca cu fosta soție.

A fost un carusel de emoții pentru cea mai sexy blondă din showbiz, cu siguranță, apogeul fiind în momentele în care Alex Bodi a dezvăluit publicului că ea a încercat în repetate rânduri să se sinucidă cu pastile sau să se arunce în fața mașinilor. Chiar și așa, s-au certat și s-au împăcat de 14 ori, conform propriilor lor calcule.

Ea a fugit din țară

Anticipând valul unor acuzații și a unor dezvăluiri incomode, Bianca a preferat să plece din țară – așa cum a dezvăluit retetesivedete.ro, diva filmându-se cu prietenele în avion chiar în timp ce interviul cu fostul ei soț era difuzat la televizor.

Nu se știe dacă a apucat să vadă ceva chiar atunci, la momentul difuzării, însă cu siguranță diva a vizionat „mărturisirea” lui Alex Bodi a doua zi, când a fost disponibilă online.

Astfel, luni seara, Bianca nu s-a mai putut abține și i-a transmis săgeți otrăvite fostului soț, pe Instagram.

Săgeți otrăvite către Bodi

„Karma. Dacă oamenii vor să te tragă în jos, asta înseamnă că ești deasupra lor”, a fost unul dintre mesajele cu dedicație. Diva a continuat cu un clip al unui lifecoach în a cărui vorbe se regăsește: „Fă un milion de greșeli! Dar renunță să-ți mai irosești energia făcând aceleași greșeli”. În final, Bianca a pus o secvență dintr-un desen animat din care se evidențiază mesajul „Ziua de ieri este istorie”.

Ce a făcut Bodi de ieri până azi, după ce a dinamitat-o pe Bianca

Alex Bodi a ales să stea ascuns astăzi, deși era o prezență constantă pe rețelele sociale. Afaceristul a preferat să le arate fanilor că fumează narghilea în timp ce interviul (care nu este difuzat în direct) se difuza la Kanal D.

Mesajele din partea internauților au curs râuri după dezvăluirile bărbatului implicat într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și de substanțe ilegale. Și majoritatea au fost de admirație. Se pare că mulți bărbați „răniți” s-au identificat cu drama din sufletul musculosului de la Mediaș și i-au trimis mesaje de îmbărbătare.