Prima și marea pasiune a Mihaelei Tatu. „De 3 ori femeie” s-a întors la ea

Prima și marea pasiune a Mihaelei Tatu. „De 3 ori femeie” s-a întors la ea
Cu o poveste de viaţă demnă de titlul emisiunii pe care a moderat-o ani de zile, De 3X femeie, Mihaela Tatu şi-a făcut un mod de viaţă din a se reinventa. Din uzină a trecut la contabilitate, de la contabilitate la radio, apoi la televiziune. S-a apucat de Facultatea de Psihologie după 40 de ani. Mai târziu a mers pe Camino şi a făcut escaladă. 

Dar acum e timp și loc de o nouă schimbare, iar aceasta implică prima și marea pasiune a Mihaelei Tatu. „De 3 ori femeie” s-a întors la ea.

În urmă cu 30 de ani Mihaela Tatu a decis să lase locul călduţ din fabrica unde lucra,  pentru nesiguranţa unui job într-un radio privat. A fost angajată ca să citească poveşti pentru copii. A ajuns în schimb moderator la matinal. Pasiunea cu poveștile a fost lăsată deoparte.

Trei  decenii mai târziu, a venit şi vremea poveştilor. Nu e întâmplător. Mihaela Tatu este vocea – sau cum îi spun colaboratorii, „e omul cu 1000 de voci şi iubire” al celui mai nou proiect dedicat copiilor preşcolari, dar nu numai, Nani Nani.

Prima și marea pasiune a Mihaelei Tatu

„Acum pot povesti în sfârșit, ce-am trăit eu în ultima perioadă. M-au tot întrebat prietenii mei, mai ales cei virtuali, de ce nu am mai fost la fel de prezentă on line. Și le-am răspuns că am mult de lucru.  Pe lângă cursuri și seminarii atât în Comunicare cât și în dezvoltare personală, am dat viață numeroaselor personaje de pe Platforma de Povești pentru copii, Nani Nani! Sunt multe căi prin care poți consolida legătura cu copilul tău.

Poveștile sunt un liant fabulos între voi parintii și copiii voștri. Pentru că implică „ambele părți” într-o activitate care vă unește prin imagini, cuvinte, trăiri și emoții. Astfel, cititul sau ascultatul unei povești, poate să devină un ritual al familiei, care să aibă loc într-un anumit moment al zilei. Asta am făcut eu. Am pus voci pe povești. Bucuria și marea mea dorință”, a dezvăluit Mihaela Tatu.

Ce este proiectul Nani Nani

Proiectul Nani Nani este iniţiat tot de un braşovean, ca Mihaela, care crede că poveştile nu se termină niciodată şi că ele sunt cele care ne inspiră şi ne păstrează sufletul de copil şi la maturitate.

„Nimic nu se compară cu poveştile pentru copii. Momentul când Mihaela Tatu îţi interpretează prima poveste scrisă, când o reasculţi şi când o ascultă alţii, mai ales copiii şi vezi ce impact are este cel în care realizezi că nu ai venit degeaba pe Pământ”, explică  Tudor Stoica, iniţiatorul proiectului Nani Nani.

Sursa foto: Nani Nani

Horoscop Minerva – 9 februarie. Taurii pot avea oportunități interesante