Primele imagini cu casa lui Zanni. Artistul mai are o surpriză pentru fani

Primele imagini cu casa lui Zanni. Artistul mai are o surpriză pentru fani
N-a avut o viață deloc ușoară și a rămas cu sechele din copilărie. Dar Zanni a reușit să le demonstreze tuturor că indiferent ce drum greu a avut, a reușit să fie un învingător.

Zanni și-a văzut visul cu ochii și îi e greu să realizeze ce a fost și ce a ajuns.

Primele imagini cu casa lui Zanni. Artistul mai are o surpriză pentru fani

După ce a câștigat Survivor România, numele lui Zanni a început să fie pe buzele tuturor. Norocul a fost de partea lui și la „Splash! Vedete la apă”, unde a ieșit pe primul loc, iar concertele și evenimentele sunt pe bandă rulantă. Așa a reușit Zanii să-și îndeplinească cel mai mare vis: și-a cumpărat casa visurilor, iar acum le-a arătat-o și celor care îl iubesc și îl admiră. Mai mult, el a reușit să-și achiziționeze și o super mașină și a ținut să se fotografieze alături de noua bijuterie.

„Vă mulțumesc vouă pentru că l-ați iubit pe Zanni exact asa cum este el, cu rele și mai rele…”

„Sunt la casa mea! Sunt prea fericit. S-a întâmplat tot atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, dar și casă și mașină. Vă mulțumesc vouă pentru că l-ați iubit pe Zanni exact asa cum este el, cu rele și mai rele.. pot să zic că-s mulțumit, împlinit și fericit. Să vedem cât va dura”, a scris Zanni, lângă o fotografie cu casa și mașina lui.

“Ne băgau în baie și ne spălau cu furtunul ca la Auschwitz”

Părăsit de părinți și aruncat într-un orfelinat, el a povestit cu ceva ani în urmă despre cum a fost viața în acel loc uitat de Dumnezeu. „Zanni nu este un băiat abandonat, este un băiat adoptat de oameni. Eu știu că am stat la un orfelinat de la 6 ani. Eu nici nu-mi știu începutul. Până la 6 ani eu n-am știut dacă sunt băiat sau fată. Ne băgau în baie și ne spălau cu furtunul ca la Auschwitz.

Nu știam nimic. Nu știam ce e ală tată sau mamă. Nu știam că e ziua mea. Era un orfelinat în care eram crescuți precum animalele. Ne dădeau de mâncare și ne băteau dacă nu înțelegeam ceva. Nu știam de ce luam bătaie.”, a povestit Zanni.